Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

3 AYRI ÜLKEDE 3 AYRI REKLAM FİLMİ

3 AYRI ÜLKEDE 3 AYRI REKLAM FİLMİ
28.11.2021
A+
A-

3 AYRI ÜLKEDE 3 AYRI REKLAM FİLMİ
AVRUPA, Balkanlar ve Ortadoğu ülkelerine halı ihracaatı yapan dijital Halı dünyasının devlerinden Halı Furyası bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Firma dünyaca tanınan 3 ayrı yıldız ile reklam filmleri çekmeye hazırlanıyor.

Açıklama yok.
Bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla isminden sıkça söz ettiren Fustat life (Belemir Halıları) yönetim kurulu Başkanı Kadir Elmalı, yine çok konuşulacak bir projeye imza atıyor. Dünyaca ünlü Fransız aktör TAXİ serisi kahramanı Samy Naceri başta olmak üzere Wilma Elles ve ünlü Rus model Alisa Tarasenk ile reklam filmi için görüşme halinde olduklarını dile getiren Elmalı,’Biz halılarımıza 3 ayrı reklam filmi çekeceğiz. Samy Naceri’yi oynatmayı düşündüğümüz filmi Avrupa’da, Rus model Alisa Tarasenk’i Ortadoğu ülkelerinde Wilma Elles’i de Türkiye’de TV lerde gösterime girecek reklam filmlerimizde ayrı ayrı oynatmayı planlıyoruz. Naceri ve Wilma Elles ile görüşme halindeyiz Rus mankene’ de önümüzdeki günlerde teklif götüreceğiz’ dedi.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI