Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 11 NİSAN MESAJI

ABDÜLKADİR ARSLAN `DAN 11 NİSAN MESAJI
10.04.2022
A+
A-

Turan Teşkilatı Onursal Başkanı ve Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, yayımladığı mesajında şunları söyledi;” Şanlıurfa halkı, kendi topraklarında birlik ve beraberlik içinde destansı bir özgürlük mücadelesi sergileyip, öz topraklarını düşman işgalinden kurtarmıştır. 11 Nisan 1920 günü Urfa’da birlik ve beraberliğin ve cesaretin Tek vücut bulduğu gündür. Milletimiz kahramanlık örneği sergileyip, kendi çabalarıyla düşmanı öz topraklarından kovmuş ve bu da tarihin şanlı sayfalarında yerini bir destan olarak almıştır.

Bu kutlu destanın 102. Yılında atalarımızın Ecdadımızın bizlere bıraktığı miras doğrultusunda bizler de vatanını, milletini, bayrağını ve toprağını ne pahasına olursa olsun koruyacak ve bu doğrultuda nesiller yetişmesine vesile olacağız. Bizlere düşen atalarımızın gösterdiği o ruhu, kararlılığı, birlik ve beraberliği hayatımızın her noktasına sirayet ettirmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

REKLAM ALANI