Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ahmet Ağaoğlu’ndan kadın futbol takımımıza ziyaret

Ahmet Ağaoğlu’ndan kadın futbol takımımıza ziyaret
18.10.2021
A+
A-

Ahmet Ağaoğlu’ndan kadın futbol takımımıza ziyaret

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Genel Sekreterimiz Ömer Sağıroğlu, Kadir Özcan Futbol Akademisi’nde kadın futbol takımımızı ziyaret etti.

Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, Gençlik Geliştirme Koordinatörümüz Hamit Cihan’dan kadın futbol takımımız ve genel çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Teknik heyet ve sporcu kadromuza başarılar dileyen başkanımız Ağaoğlu, “Trabzonspor gibi büyük bir camiayı temsil edeceksiniz. Bu, büyük bir sorumluluk gerektiriyor. En büyük önceliğimiz iyi bir insan olabilmek. Sizin de hem karakteriniz hem de başarınızla bu yükü en iyi şekilde taşıyacağınıza inanıyorum. Bu kulübe yeteneklerinizle gelip, yeteneğinizi karakteriniz ve başarınızla süsleyeceksiniz. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak:https://www.trabzonspor.org.tr/tr/baskanimiz-ahmet-agaoglundan-kadin-futbol-takimimiza-ziyaret-15-10-2021

REKLAM ALANI