Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

AK PARTİ KARAKÖPRÜ İLÇE BAŞKANI SAİT AĞAN `DAN BERAT KANDİLİ MESAJI

AK PARTİ KARAKÖPRÜ İLÇE BAŞKANI SAİT AĞAN `DAN BERAT KANDİLİ MESAJI
05.03.2023
A+
A-

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, mesajında şu ifadelere yer verdi;

İslam Âleminin mübarek üç aylarından ikincisi olan Şaban ayı içerisinde bulunuyoruz. Bu ay Ramazan Ayının müjdecisi olan Berat Kandili’ni idrak edeceğiz.

Berat, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma; kin, nefret ve intikam duygularını aşma zamanıdır. Bu gece, yapacağımız duaların, Cenab-ı Mevla’ya arz edileceği ve onun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanılacağı, umut, huzur ve müjde gecesidir.

Berat Kandili manevi dünyamızı yeniden imar edip güzelleştirmemize vesile olmak, milli ve manevi değerlerimizi daha da güçlendirerek yeni bir hayat sunmak, Yüce Allah’la olan bağımızı yeniden gözden geçirmek, şefaat ve merhamet istemek için büyük bir fırsattır. Bu gecelerin feyiz ve bereketlerinden istifade etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Karaköprülü hemşehrilerimin ve aziz milletimizin Berat Kandili’ni tebrik ediyorum,

ABDULLAH YİĞİT-M.TÜRKİ GÜNDOĞAN –ŞANLIURFA

 

REKLAM ALANI