Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

AK PARTİ KARAKÖPRÜ İLÇE BAŞKANI SAİT AĞAN: VATANDAŞIN VE ESNAFIN İLE BİR ARADAYIZ

AK PARTİ KARAKÖPRÜ İLÇE BAŞKANI SAİT AĞAN: VATANDAŞIN VE ESNAFIN İLE BİR ARADAYIZ
14.04.2023
A+
A-

 

 

 

AK PARTİ KARAKÖPRÜ İLÇE BAŞKANI SAİT AĞAN: VATANDAŞIN VE ESNAFIN İLE BİR ARADAYIZ

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı 2017-2023 yılları arasında Pekin Büyükelçisi olarak görev yapan Abdülkadir Emin ÖNEN, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli İle Beraber Karaköprü’de Esnaf Ve Vatandaşlar İle Bir Araya Geldi.

ÖNEN: ESNAFIMIZ İLE HASRET GİDERDİK
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Abdülkadir Emin ÖNEN ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
Karaköprü ilçemiz önemli ve hızla büyüyen bir ilçemiz. İlçe başkanımız Sait Ağan ve ilçe teşkilat mensuplarıyla birlikte vatandaşlarımız ile bir araya gelip, taleplerini yerinde dinledik. Esnafımız ile hasret giderdik, Türkiye Yüzyıllında hedeflerimiz doğrultusunda büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimize durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Esnafımızın, vatandaşlarımızın taleplerini ve önerileri bizim için yol göstericidir. Biz bunları önemsiyoruz. Bizi güler yüzle karşılayan tüm esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, hayırlı kazançlar diliyorum ‘’

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan: VATANDAŞIN VE ESNAFIN İLE BİR ARADAYIZ
AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ise yapılan ziyaretlerin çok önemli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
“Yaptığımız bu ziyaretler bizim için çok önemli. 2023 Seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye Yüzyıllını Karaköprü ‘ de İnşaa edeceğiz İnşallah , Hizmet yapmamız için ilçe halkının dualarına ve desteğine ihtiyacımız var. İlçenin kalkınması ilçeye verilen önemden geçer. Halkımızla yan yana gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz ve bu görüşmelerle vatandaşın ve talep ve isteklerini dinliyoruz.. Bizi gönülden teveccüh ile karşılayan vatandaşlarımıza, esnafımıza teşekkür ederim”.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli: Esnafımızın işlerinin iyi olmasını ve yaşanacak sıkıntıların çözüme kavuşturulmasını önemli görüyoruz. Her bir meslek her bir sektör bizim için önemlidir.

Esnafımız bizim ailemizdir. Esnafımızı hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız. Fırsat buldukça onları ziyaret ederek taleplerini karşılamaya çalışacağız.
Esnaf ve vatandaşların bizi güler yüzle karşılamalarına çok mutlu olduklarını söyleyerek gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

 

 

 

REKLAM ALANI