Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

AK PARTİ ŞANLIURFA TAM KADRO AK PARTİ KARAKÖPRÜ `DE TAM KADRO SAHADA

AK PARTİ ŞANLIURFA TAM KADRO AK PARTİ KARAKÖPRÜ `DE TAM KADRO SAHADA
01.08.2022
A+
A-

AK PARTİ ŞANLIURFA TAM KADRO AK PARTİ KARAKÖPRÜ `DE TAM KADRO SAHADA

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli , AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Karaçizmeli, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri ve 3 Kademe Teşkilat Mensupları İle Beraber Gönül Seferberliği ‘’ Yüz Yüze 100 Gün Projesi ‘’ Çalışmaları Kapsamında Karaköprü İlçesinde Esnaf Ve Vatandaşlar İle Buluştu.

Başkan Kırıkçı; Esnaflarla sohbet edip hayırlı işler dilediklerini ve taleplerini dinleyerek not aldıklarını söyleyen Başkan Kırıkçı , gönül seferberliği programı çerçevesinde, Karaköprü ilçesi Akpıyar Mahallesi Balıkayağı bulvarı esnafıyla bir araya geldi. Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Kırıkçı “Hiçbir hükümet döneminde verilmeyen destekleri verdik ve esnafımızın yanında olmaya, onları desteklemeye devam edeceğiz, Bizi güler yüz ve teveccüh ile karşılayan Karaköprü esnafımıza ve vatandaşlarımıza gönülden teşekkür edeyorum” diye konuştu.

 

Başkan Ağan; İktidarda Kaldığımız 20.Yıl boyunca her fırsatta partimiz olarak Karaköprülü hemşerilerimiz ve esnafımızı ziyaret ederek onların taleplerini, önerilerini dinlemeye dikkat ettik. Çünkü hepimiz Karaköprü’ de yaşıyoruz ve bu ilçeyi kalkındırmanın yolu birlikte hareket etmekten geçiyor. İl Başkanımız, Belediye başkanımız ve teşkilatlarımız ile beraber vatandaşlarımız ve esnafımızla bir araya gelerek, fikir alışverişi yapmaya devam edeceğiz. Karaköprü’müzü hep birlikte çalışarak Güneydoğu’nun parlayan yıldızı haline getireceğiz. Esnafımıza bize gösterdikleri teveccüh ve verdikleri destek için gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Başkan Baydilli; Biz her zaman ilçemizi geziyoruz, esnaf ve vatandaşımızın içindeyiz. Bazen yoğunluktan dolayı gerçekten ziyaret edemediğimiz oluyor ancak fırsat buldukça yaptığımız ziyaretler ve istişareleri gerçekten önemsiyoruz, yol gösterici olarak değerlendiriyoruz. Vatandaşımızın, esnafımızın talepleri ve önerileri bizim için önemlidir. İnşallah Karaköprü’yü vatandaşımızla, esnafımızla ve gençlerimizle birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Baydilli , esnaf ziyaretinin ardından gelen taleplere göz atarak acili yeti olanların programa alınmasını ve çalışma başlatılmasını istedi.

AK PARTİ ŞANLIURFA TAM KADRO İL VE İLÇE BAŞKANLARI SAHADA ESNAF ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI