Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Altın serumun mucidin dencilt bakımına altın dokunuş

Altın serumun mucidin dencilt bakımına altın dokunuş

Göz çevresi bakımında altın mucizesi: Sinoz 24K Altın Göz Çevresi Bakım Serumu

Altın serumun mucidindencilt bakımına altındokunuş

Kadınların gözde markasıSİNOZ, altın bakım serisini genişletiyor. Sektörde ilklerin temsilcisi SİNOZ, efektif ürünlerineSinoz 24K Altın Göz Çevresi Bakım Serumu ekledi.

Altının cilt bakımında mucizevi etkisi yüzyıllardır biliniyor. İletken özelliği ile doğal bileşenleri cildin üst tabakasında aktive edenSinoz 24K Altın Yüz Bakım Serum ile satış rekorları kıran SİNOZ, aylar sürenAR-GE çalışmalarının sonucunda Sinoz 24K Altın Göz Çevresi Bakım Serumunusatışa çıkarttı.

Altından gelen ışıltılı görünüm

Sinoz 24K Altın Yüz Bakım Serumuile sektörde altını ilk kullanan ve kadınların bakımına sunan SİNOZ, altın bakım serüvenine yeni ürün ekledi. SİNOZ, 24K Altın Göz Çevresi Bakım Serumuile ışıltılı ve gençlik dolu bir göz bakımı sunuyor.Cilt bakımında ilklerin başarıldığı, İsviçre Elması Kök Hücre Teknolojisi kullanılarak üretilen Sinoz 24K Altın Göz Çevresi Bakım Serumu ile gençlik dolu bakım gerçek oluyor.

Sinoz 24K Altın Göz Çevresi Bakım Serumu Kök Hücre Teknolojisi ile üretilen İsviçre Elması özünün mucizevi etkisi ve içeriğindekiPanthenol, Hyalüronik Asit, Tere Özü ve tabi ki saf altın parçacıkları ile etkili göz çevresi bakımı sağlıyor. İsviçre elması kök hücresini altın parçacıkları ile teknolojik ortamda birleştiren serum; göz çevresi lekelenmeleri, gözaltı ton farkları, göz altı torbaları ve göz çevresinde kaz ayakları görünümünü düzenlemeye yardımcı oluyor.

SİNOZ altın içerikli lüks bakım serisinde Sinoz 24K Altın Göz Çevresi Bakım Serumu, Sinoz 24K Altın Yüz Bakım Serumuve 24K Gold Göz Maskesi ile ışıltılı ve genç bir görünüm sunuyor.

Sinoz 24K Altın Göz Çevresi Bakım SerumuPSF: 139 TL

 

REKLAM ALANI