Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

AVUKAT OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN KADİR GECESİ MESAJI

AVUKAT OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN KADİR GECESİ MESAJI
27.04.2022
A+
A-

Şanlıurfa’nın Tanınmış Simalarından Olan Şanlıurfa Barosu `na Kayıtlı Avukat Osman Eyyüpoğlu, “Kadir Gecesi” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Eyyüpoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

On bir ayın Sultanı Mübarek Ramazan-ı Şerif’i uğurlamayı hazırlanırken, Kadir Gecesi’ne erişmenin heyecan ve coşkusunu tüm Müslümanlar olarak hep birlikte yaşıyoruz.

Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’de, bin aydan daha hayırlı olduğu ifade edilen Kadir Gecesinin aynı zamanda esenlik dolu olduğuna işaret edilmektedir. Hiç şüphesiz bu mübarek gece, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için bizlere eşsiz bir imkân ve fırsat sunmaktadır.

Bu mübarek geçinin getirdiği esenlik ve selametin, tüm yurdumuzu, milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını, yeryüzünde barış ve huzurun artmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyor, tüm Şanlıurfa ’lı hemşehrilerimin Kadir Gecesini tebrik ediyorum.

ABDULLAH YİĞİT – ANKARA

 

REKLAM ALANI