Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Başkan Ağan, AK Parti, Her Şeyden ve Hepimizden Önce Milletimizin Partisidir. AK Parti’nin Hikâyesi, Bir Milletin Aşk Hikâyesidir.

Başkan Ağan, AK Parti, Her Şeyden ve Hepimizden Önce Milletimizin Partisidir. AK Parti’nin Hikâyesi, Bir Milletin Aşk Hikâyesidir.
14.08.2022
A+
A-

Başkan Ağan, AK Parti, Her Şeyden ve Hepimizden Önce Milletimizin Partisidir. AK Parti’nin Hikâyesi, Bir Milletin Aşk Hikâyesidir.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan,14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti’nin 21’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, mesajında şu ifadelere yer verdi;

AK Parti’nin 14 Ağustos 2001’de “Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” sözüyle Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulduğunu söyleyen Başkan Ağan, “Bir olduk 21 olduk” şiarıyla çıktığımız bu yolda ilk günkü heyecanla yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Başkan Ağan, 21 yılda AK Parti iktidarı döneminde Türkiye’nin çağ atladığını kaydederek şu ifadeleri kullandı: “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni Türkiye’nin 2023 vizyonu ilk günkü heyecan ile devam ediyor. Türk siyasi tarihinde daha önce olduğu gibi önüne birçok engel konulan, yok edilmek için her türlü senaryolar düzenlenen AK Partimiz milletimizin desteği ile her zaman ayakta kalmayı başarmıştır.

Başkan Ağan, Eğitimden sağlığa, güvenlikten adalete, ulaşımdan enerjiye, sanayiden spora kadar her alanda ihtiyaç duyduğu yatırımlar ve hizmetler yapılmış ve yapılmaya devam edilmektedir. İnsanlarımıza imkân oluşturan, refahı ve adâleti tesis etmek için çaba gösteren, yeni fırsatlar arayan bir anlayış içerisindeyiz. Şehrimizin tanıtımı, yatırım yapılan bir şehir olması, ihracat yapması, toplumsal bütünlüğünü koruması, sosyal yapısının güçlenmesi gibi her konuda gayret gösteriyoruz. Her daim el ele, gönül gönülle vererek Karaköprü’müz için elimizden gelen mücadeleyi vermeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

REKLAM ALANI