Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Başkan Ağan `dan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Başkan Ağan `dan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı
18.03.2022
A+
A-

Başkan Ağan `dan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Başkan Ağan `dan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan 18 Mart Çanakkale Zaferinin 107. Yıl Dönümünde Bir Mesaj Yayınladı.

BAŞKAN AĞAN ; Çanakkale zaferi, milletimizin tarih boyunca kazandığı en gurur verici zaferlerden ve en büyük kahramanlık destanlarından biridir. Fedakârlığın zirveye ulaştığı bir varoluş mücadelesi olan Çanakkale Zaferi, yok edilmek istenen bir milletin, vatanını canı pahasına nasıl savunduğunu bütün dünyaya gösteren bir kahramanlık öyküsüdür.

Ülke ve dünya olarak zor zamanlar geçirdiğimiz bu günlerde bizlere düşen en büyük sorumluluk ise ecdadımızın bizlere bıraktığı mirasa sahip çıkmak, Çanakkale ruhunun, heyecanını, azmini ve kararlığını her daim yaşatmaktır.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü tarihte görülmemiş büyük bir cesaret ve inanç örneği sergilenerek kazanılan bir zaferdir. Çanakkale Zaferinin 107  yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı, vatanı uğruna canını bir an bile düşünmeden feda eden tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Vatan savunması için dün gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimizin kazandığı vatanı kaybetmemek için bugün tüm gücüyle mücadele veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ A Allah sağlıklı ve uzun ömür versin.’’ dedi.

İSMAİL DOĞAN-KARAKÖPRÜ

REKLAM ALANI