Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN BAYDİLLİ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞİDE BULUŞTU

BAŞKAN BAYDİLLİ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞİDE BULUŞTU

BAŞKAN BAYDİLLİ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞİDE BULUŞTU

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Şanlıurfa Sosyal Bilimler Lisesi’nde kariyer günleri etkinliğinde öğrencilerle bir araya gelerek söyleşi gerçekleştirdi ve öğrencilerle eğitim üzerine yaptıkları çalışmalarla ilgili sohbet etti

 

Eğitime önem veren ve her fırsatta öğrencilerle bir araya gelen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Şanlıurfa Sosyal Bilimler Lisesi’nin kariyer günleri etkinliğine katılarak öğrencilerle buluştu. Programda bir söyleşi gerçekleştiren Başkan Baydilli, öğrencilere iyi eğitim almanın ve kitap okumanın öneminden bahsetti.

 

Söyleşide gençlerin eğitimine katkı sağlamak için ilçeye kazandırdıkları okuma salonları ve bilim merkezinden bahseden Başkan Baydilli, bunun yanında okulların da her zaman yanında olduklarını, eğitim materyalleri konusunda destek sağladıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli söyleşide öğrencilere şunları ifade etti:

“Şanlıurfa Türkiye’nin en geç nüfusuna sahip olduğu için biz bu gençliği değerlendirmek ve en iyi şekilde eğitim alarak topluma faydalı bireyler olmalarını istiyoruz. Biz her mahalleye okuma salonu kazandırmaya çalışıyoruz, bu bizim asli görevimiz değil ama biz gelecekte gençlerimizin iyi konumlara gelip ülkeye hizmet etmesi için bunları yapıyoruz.

Ben 7 yaşından beri medresede okuyordum ve İslam dininde, ‘İnsanın en hayırlısı başkasına faydası olandır’ sözüne bakarak insanlara nasıl faydalı olabilirim diye düşündüm ve uğraştım. Halen de bunun için çalışıyorum, bir insanın yüzünü güldürebiliyorsak, memnun edebiliyorsak bu çok değerlidir.

Biz her zaman gençlerimizin yanında olup onların eğitim, spor vb. faaliyetlerinde destek olup kendilerini en iyi şekilde yetişmelerine katkı sunmak istiyoruz. Ben tüm gençlerimize zihin açıklığı ve güzel bir gelecek diliyorum. Bugün burada öğrencilerle, genç beyinlerle bir araya geldiğim için çok mutlu oldum.”

Başkan Baydilli söyleşide öğrencilerin sorularını da yanıtlarken, öğrencilerle ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çekindi.

 

 

www.karakopru.bel.tr

 

facebook/Karakoprubel

 

twitter @ Karakoprubel

 

youtube/ Karakoprubel

 

Instagram/ Karakoprubel

REKLAM ALANI