Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN BEYAZGÜL, “BASINIMIZ DEMOKRASİLERİN EN ÖNEMLİ UNSURUDUR”

BAŞKAN BEYAZGÜL, “BASINIMIZ DEMOKRASİLERİN EN ÖNEMLİ UNSURUDUR”
24.07.2023
A+
A-

 

BÜLTEN NO : 390
TARİH : 24.07.2023
HABER BAŞLIĞI : BAŞKAN BEYAZGÜL, “BASINIMIZ DEMOKRASİLERİN EN ÖNEMLİ UNSURUDUR”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tarafsız ve objektif haberciliği ilke edinen tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını tebrik etti.

Başkan Beyazgül mesajında “Toplumsal yaşamın ayrılmaz bir parçası olan gazetecilik mesleği; halkın bilgilendirilmesi, şeffaflık ve tarafsızlık gibi önemli değerleri barındıran saygın ve güvenilir bir meslektir. Basın, bir toplumun sesidir. Basınımız, demokrasilerin en önemli unsurudur.

Toplumumuzun değerlerini ön planda tutan, ülkesinin, devletinin ve milletinin yanında olan basınımız, demokrasinin de vazgeçilmez parçalarından biri olmuştur. Ülkemize karşı ulusal ve uluslararası mecralarda oluşturulmaya çalışılan dezenformasyona karşı da en büyük görevlerden biri yine basın mensuplarımıza düşmektedir.

Ülkemizin ve demokrasimizin büyük tehlikeler atlattığı son zamanlarda basınımızın vatanına ve demokrasisine nasıl sahip çıktığına hepimiz şahit olduk. Bu uğurda canını veren mensuplarını gördük, minnet ve rahmetle anıyorum. 15 Temmuz hain darbe girişiminde gece gündüz demeden halkın doğru habere ulaşmasını sağlamak adına çalışan basın mensuplarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Dünyanın her köşesinde haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılamak adına savaşlara, afetlere, acılara tanık olan, her türlü zorluğa rağmen sorumluluk bilinciyle çalışan basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlarken mesleklerini yaparken ebediyete irtihal eden basın şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” sözlerine yer verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı
Tel:0 (414) 318 51 00 Dahili (1606)-(1605)
[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :
https://www.youtube.com/sanliurfabld
Basın Bültenlerinin videoları İçin ftp adresi : ftp://ftp.sanliurfa.bel.tr/ortak
Kullanıcı Adı : basinftp
Şifre : basin63

REKLAM ALANI