Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Başkan Eyyüpoğlu’nun Ramazan Ayı Mesajı

Başkan Eyyüpoğlu’nun Ramazan Ayı Mesajı
01.04.2022
A+
A-

Başkan Eyyüpoğlu’nun Ramazan Ayı Mesajı

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Eyyüpoğlu mesajında, “Ramazan ayı, dini bakımdan taşıdığı yüce anlamların yanı sıra sosyal açıdan da tam bir dayanışma dönemidir” dedi.

Başkan Eyyüpoğluyayınladığı mesajında şu cümlelere yer verdi. “Toplum olarak, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunluk kazandığı Ramazan ayına ulaşmanın sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Rahmet, mağfiret ve bereket mevsimi olan Ramazan ayı, dini bakımdan taşıdığı yüce anlamların yanı sıra sosyal açıdan da tam bir dayanışma dönemidir. Bu ay hepimiz için güzel fırsatlar sunuyor. Ruhlarımızı, kalplerimizi, gönüllerimizi ve bedenimizi arındırmak, sükûta kavuşturmak için küçücük gayretlerde bulunmamız yeterli olacaktır. Oruçlarımız bizleri terbiye etmeli, kurtuluşumuza vesile olmalıdır. Yalnızca aç kalarak değil, bütün kötülüklerden kaçınarak, oruç ibadetimizi kemale erdirebilir, rahmetinden faydalanabiliriz. On bir ayın sultanı Ramazan ayının milletimize, İslam Dünyası’na ve bütün insanlığa, sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin Ramazan ayını en derin duygularımla kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

KONU: Haber HK. Tarih: 01.04.2022

REKLAM ALANI