Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN İSA YALÇIN, SS. SİNCAN ESNAF KEFALET KREDİ KOOPERATİFİ BAŞKAN ADAYI OLDU

BAŞKAN İSA YALÇIN, SS. SİNCAN ESNAF KEFALET KREDİ KOOPERATİFİ BAŞKAN ADAYI OLDU
23.01.2021
A+
A-

ABDULLAH YİĞİT-ATİLLA ARIKANOĞLU –ANKARA –ÖZEL HABER
Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İsa Yalçın ve SS. Sincan Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkan Adayı İsa Yalçın Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e ve Usta Gazeteci Atilla Arıkanoğlu `na SS. Sincan Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkan Adayı olduğundan dolayı özel açıklamalarda bulundu.

SS. Sincan Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkan Adayı İsa Yalçın, Değerli Arkadaşlar Uzun yıllar esnaflık yapmam, çoluğumun çocuğumun rızkını çıkardığım geçimimi bizzat çalışarak sağladığım esnaflığın sorun ve meselelerini iliklerine kadar yaşamış bir kardeşiniz olarak edindiğim bilgi tecrübe ışığında hizmet yelpazesini genişletmek, güler yüzlü, samimi, adil ve hakkaniyetli hizmet sunumunu gerçekleştirmek için SS. SİNCAN ESNAF KEFALET KREDİ KOOPERATİFİ BAŞKANLIĞINA EKİBİMLE BİRLİKTE ADAY OLDUK.

Hepinizin bildiği gibi üç yıldır Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığını yapmaktayım, göreve geldiğim ilk günden itibaren temsil ettiğim esnaflarımın her an yanlarında oldum. Faydalı olmak adına yola çıkarken beni en çok hırslandıran ve olmasını asla tasvip etmediğim bizleri yönetenlerin sadece seçim zamanı bizleri hatırlamaları seçildikten sonra bizleleri unutarak bir sonraki seçime kadar karşında da aday yok ise yan gelip yatmaları bütün bunların yanı sıra birde temsil ettikleri ve varlık sebepleri esnaflara tepeden bakmaları ulaşılmaz olmaları aday olmamızdaki en büyük faktördür.
Allah’ın izni sizlerin destekleriyle biz Şoförler Odasında bunu gerçekleştirdik acıda sevinçte dertte ve tasada birlikte olarak büyük bir aile olduk şimdi ailemizi büyütme zamanı acının paylaştıkça azalacağını sevincin ise paylaştıkça çoğalacağını bilen bir anlaşıyla acınızı ve sevincinizi paylaşmaya ADAYIZ.
Sincan’ımızın çok kıymetli esnafları, ben aday olmasa idim bir çoğunuz SS Sincan Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifinin seçimle gelen kişilerce yönetildiğini bilmiyordunuz, ama şimdi hatırlanır oldunuz haliniz hatırınız sorulur oldu lütfen sorar mısınız onlara İsa Yalçın aday olmadan önce nerelerdeydiniz.
Buradan hepinize ekibimle birlikte söz veriyoruz yalnızca seçimde değil geçimde de her daim siz esnaflarımızın yanında ve arasında olacağız.

Bizim anlayışımızda kimse karşımızda el ovuşturmayacak devletimizin esnafımıza sunduğu destek kredilerini ihtiyacı olan herkes aracısız olarak kullanacaktır.

Pandemi en çok biz esnafları vurdu her birimiz zar zor geçinirken geçinemez olduk, bu dönemde birçok sektörde işlerimiz durma noktasına geldi en çok ihtiyacımız olan şey devletimizin biz esnaflara sunduğu piyasaya göre uygun Kefaret Kooperatifi aracılığıyla kullandırılan krediler oldu bu olağanüstü zor dönemde bile İsa Yalçın, a yakın diye ihtiyacı olan esnafa kredi vermemeniz kendinize yakın olan ihtiyacı olmayan esnaflara sırf seçim sebebiyle kredi vermenizin ve Vebalini Allah’a havale ediyorum böyle bir zihniyet olurmu sorarım sizlere burada hak nerede adalet nerede vicdan nerede.

Bizim anlayışımızda ayrımcılık yok bunu en iyi bizden size hem de yakın arkadaşının koltuğuna yine vicdanlardan uzak bir şekilde oturttuğunuz şahsa telefon ettirin Allah kaza bela kimseye vermesin ama sırf test için başkanlığını yaptığım odanın hizmeti olan kurtarıcıyı arasın yer olarakta Kooperatif binasının önünü söyleyin kurtarıcı geliyor mu gelmiyor mu camdan hepinizde bakın kim olursa olsun o kurtarıcı oraya gelir hizmette bu bizden bu bizden değil ayrımı olmaz olamaz, buradan hepinizin huzurunda söz veriyorum Allah’ın izni sizlerin desteğiyle göreve gelirsem şu an bize düşman gözüyle bakan mevcut idarecilere de ihtiyaç duymaları halinde diğer esnaf ortaklarımızla aynı hizmeti eksiksiz alacaklardır. Kişiler geçici kurumlar bakidir.

Şundan hiç şüpheniz olmasın çağın gerek ve ihtiyaçlarına yönelik üst kuruluşlarımızla ilgili bakanlığımız yetkilileriyle devamlı görüşerek şartların iyileşmesi her bir esnafımızın bu krediye ulaşması için elimizden geleni yapacağız.

Son olarak Sincan’ımızın esnaflarının haklarını korumak ve savunmak adına husumet yaşadığımız vakada düşmanının düşmanı benim dostumdur mantığıyla yaklaşıp Sincan’ımızın yerel bazı gazetecileri aracılığıyla aslını astarını bilmeden seçim malzemesi yapmalarını da sizlerin vicdanlarına bırakıyorum beyler kendinize gelin sizler Sin…

BAŞKAN İSA YALÇIN KİMDİR
Özgeçmişim;
Ben İsa YALÇIN, 12 Eylül 1969 tarihinde Ankara Ayaş’ta doğdum. 2 kız, 2 erkek çocuk babasıyım. Açık öğretim fakültesi iş idaresi eğitimi aldım. 28 yıldır Minibüs İşletmeciliği yapmaktayım.

Sevgili Sincan Ulaşım Esnafı Arkadaşlarım;

Bekleme yerlerimizi tepeden tırnağa yenilenerek modern ve ihtiyaçlarımızı karşılayacak bir hale getireceğim. Buna taksi duraklarımız ve kamyon, kamyonetçi esnaflarımızın bekleme yerleri dahil, tamamında internet erişimi olacaktır. Dernek binamızda günlük sıcak yemek çıkartılarak tüm esnafımıza yemek ikramı yapılacaktır. Yardım fonu oluşturularak kaza, hastalık, ölüm ve düğün gibi durumlarda geri ödemeli esnaflarımıza nakit yardımında bulunulacaktır.
Esnaflarımızın ve Şoförlerimizin başarılı çocuklarına imkanlarımız dahilinde burs vereceğiz. Yıllardır bizim mesleğimizin sahipsizliğinden şikayet ederiz, otuz senedir senede yirmi çocuğumuza burs vermiş olsa idik bugün sahipsiz değildik, bizlerin haklarını savunan Hakimlerimiz, Emniyet Müdürlerimiz, Avukatlarımız, Doktorlarımız ve Millet Vekillerimiz olurdu, haklı olduğumuz konularda yanımızda olan !
Bunu çok önemsiyorum mutlaka yapacağım…

Değerli Arkadaşlarım müşteri memnuniyeti birinci önceliğimiz olacak bu doğrultuda bir şikayet hattı oluşturularak iletilen problemleri anında çözüme kavuşturacağız. Odamıza bağlı çalışan her araçta müşterilerimizin göreceği şekilde telefon numarası olacak ve şikayetler anında değerlendirilecektir. yine buna bağlı olarak müşterilerimizin çözüm ve şikayetlerini iletecekleri kutuları bekleme yerlerimize hatta mümkünse araçlarımıza takacağız.

Kısa vadede ilgili firmalarla anlaşma sağlanıp ucuz mazot, gaz, lastik ve yedek parça temini yapılarak odamıza bağlı tüm esnaflarımızın faydalanmasını sağlayacağız.
Uzun vadede ise benim hayalim olan içinde araçlarımız için gerekli olan her şeyin olduğu büyük bir benzinlik açmak müşterisinin ve sahibinin Sincan şoför esnafının olduğu hem alırken kazanacağınız hemde satarken kazanacağınız büyük bir benzinlik, Birlikte bunu mutlaka yapacağız.

Sevgili Esnafım birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır anlayışıyla hareket ederek tüm sorunları birlikte çözeceğiz İnşallah.

Bugün ise SS. Sincan Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkan Adayı İsa Yalçın olarak Sincan Halkına ve Esnafımıza hizmet etmek için aday oldum. Bu Yolda bizi destekleyen ve desteklemeyen herkese teşekkür ediyorum. Güzel Bir Sincan İlçemizin bir yere getirmek için Hep birlikte güzel adımlar ile hedeflere ulaşmak için çalışmalara başladık.

Hepinize bol bereketli kazanç diler saygılar sunarım…

SİNCAN ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASI BAŞKANI İSA YALÇIN
SS. SİNCAN ESNAF KEFALET KREDİ KOOPERATİFİ BAŞKAN ADAYI İSA YALÇIN

REKLAM ALANI