Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN KUŞ İLÇEYİ KARIŞ KARIŞ DOLAŞMAYA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN KUŞ İLÇEYİ KARIŞ KARIŞ DOLAŞMAYA DEVAM EDİYOR
04.08.2021
A+
A-

BAŞKAN KUŞ İLÇEYİ KARIŞ KARIŞ DOLAŞMAYA DEVAM EDİYOR.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un rutin saha ziyaretlerindeki son durağı Muradiye ve Hacıbayram mahalleleri oldu. Burada vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Kuş, taleplerin yerine getirilmesi için ilgilileri anında talimatlandırdı.

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un rutin saha ziyaretlerindeki son durağı Muradiye ve Hacıbayram mahalleleri oldu. Burada vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Kuş, taleplerin yerine getirilmesi için ilgilileri anında talimatlandırdı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ilk olarak Muradiye mahallesine geçti. Burada Belediye Meclis Üyesi Halil Müjde ve mahalle muhtarı Dello Alak’la birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Kuş, mahalleyi adeta sokak sokak dolaşıp, vatandaşlarla da bir araya gelip, taleplerini yerinde dinledi. Kimi zaman çat kapı yapan Başkan Kuş’u karşılarında gören vatandaşlar memnuniyetlerini ifade edip.

Bir 4 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Başkan Kuş’a teşekkür etti. Başkan Kuş daha sonra beraberinde Meclis Üyesi Halil Müjde ile birlikte Hacıbayram mahallesine geçti. Burada da mahalle muhtarı İbrahim Akdemir ve muhtar Dello alak’la birlikte mahalleyi gezen Başkan Kuş, muhtarların tarafından kendilerine iletilen talepleri ve eksiklikleri yerinde inceleyip, notlar aldı. Esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden ve taleplerini dinleyen Başkan Kuş daha sonra bölgeden ayrıldı.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, meyve ve açık hava görseli olabilir

Esnaf ve vatandaşlarla iç içe olmaya devam ettiklerini ve ilçeyi birlikte yönettiklerini belirten Başkan Kuş, talepleri sahada dinlemeyi ve çözümleri sahada üretmeyi sürdüreceklerini belirtti.

Bir 2 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve sokak görseli olabilir

Bir 3 kişi, çocuk, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

REKLAM ALANI