Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN ÖZYAVUZ GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN ÖZYAVUZ GÜVEN TAZELEDİ
01.04.2024
A+
A-

BAŞKAN ÖZYAVUZ GÜVEN TAZELEDİ

Harran halkı, 5 yıldır Harran Belediye Başkanı olarak görev yapan Cumhur İttifakı Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’u bir kez daha bu göreve layık gördü.

 

 

 

 

 

2019 yılında Harran Belediye Başkanı seçilen Mahmut Özyavuz, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde bayrağı kaptırmadı. Harran’da 5 yılda çok sayıda vizyon projeye imza atan Başkan Özyavuz, bizim gecemizde gündüzümüz de Harran’dır dedi.

 

 

 

 

 

 

Sandıklar açıldıktan sonra büyük bir kalabalığa hitap ederek, bu zafer sizin eserinizdir diyen Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Böyle birlik ve beraberliği ancak sizler başarabilirsiniz. Türkiye’de bunu başka hiç kimse başaramadı. Hemşehrilerim, kardeşlerim bu dava hakkın davası hakkın. Hak olan davada her zaman Muzaffer olan millettir. Muzaffer sizsiniz. Bu davanın sahibi sizlersiniz. Allah’tan başka zafer sahibi yoktur. Allah’tan başka maabudumuz yoktur. Bizim tek derdimiz, tek sevdamız, tek hedefimiz, aklımız, fikrimiz, canımız, kanımız, Harranımızdır.

Siyasette İtibarı veren de alın da yegane makam sizlersiniz. Açıklamasında bulundu.

Harran Belediye Başkanlığı
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürliüğü

 

REKLAM ALANI