Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN ÖZYAVUZ’DAN 15 TEMMUZ MESAJI

BAŞKAN ÖZYAVUZ’DAN 15 TEMMUZ MESAJI
14.07.2021
A+
A-

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Özyavuz mesajında; “Gücünü yüreğindeki imandan, cesaretini de ruhundaki vatan sevgisinden alan bu aziz millet, şüphesiz ki ilelebet mücadeleye devam edecektir.” dedi.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Özyavuz yayımladığı mesajında; “Bu memleket yiğit yatağıdır, onun namuslu evlatları elbette tükenmez. Cehennem de olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz, bu yol ki Hak yoludur dönmek bilmez yürürüz…

15 Temmuz bir milletin dirilişi, bir hainliğin de gün yüzüne çıkışıydı. O gün, vatansever yürekler devleşti. İman gücüyle kahramanlar ölümsüzleşti. Namlunun ucunda vatan vardı. Bu Aziz Millet tarihte yazdığı birçok destanda olduğu gibi 15 Temmuz’da da göğsünü siper etti. Yanan yürek bizim, düşen ateş bizim, vatan uğruna şehadet şerbeti içen kahramanlar bizimdir. Acımız elbet dinmez, her geçen gün büyüyen öfkemiz sonsuza dek tükenmez.

Biz hiçbir ihaneti unutmadık, unutmayacağız! İşte bu yüzdendir ki sorumluluğumuz büyük, yükümüz ağır. Gücünü yüreğindeki imandan, cesaretini de ruhundaki vatan sevgisinden alan bu aziz millet, şüphesiz ki ilelebet mücadeleye devam edecektir.

15 Temmuz; 1071 Malazgirt ile başlayan, 1453 İstanbul’un fethi ile devam eden, sonrasında da Çanakkale ve Kurtuluş Savaşları ile zirveye ulaşan mucizevi Türk destanının bir parçası olmuştur. 15 Temmuz’da yolları, köprüleri, meydanları, havalimanlarını doldurarak FETÖ terör örgütü mensubu hainleri hezimete uğratan aziz milletimize şükran borçluyuz. Milletimiz, bir kez daha zorluklar karşısında tek vücut olabildiğini tüm düşmana göstermiştir. Bizler de şehitlerimize karşı minnet borcumuzu ödemek ve üzerimize düşen vazifeyi layıkıyla yerine getirmek adına, durmadan, yorulmadan üretmeye, vatanına ve milli değerlerine bağlı gençlerimizle ülkemizin aydınlık geleceğine koşar adımlarla ilerlemekteyiz.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü adıyla tarihe geçmiş bu büyük zaferin yıldönümü dolayısıyla bir kez daha aziz ve mübarek kanlarıyla üzerinde yaşadığımız toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi, rahmet, şükran ve minnetle anıyorum. O karanlık gece canlarını ortaya koyarak cennet vatanına sahip çıkan aziz milletimize de bir kez daha şükranlarımızı sunuyor, tüm gazilerimize de sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum. Ne mutlu Türküm diyene!” ifadelerini kullandı.

MURAT ÖZYAVUZ -HARRAN

REKLAM ALANI