Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN ÖZYAVUZ’DAN MİNİKLERE İLK GÜN HEDİYESİ

BAŞKAN ÖZYAVUZ’DAN MİNİKLERE İLK GÜN HEDİYESİ

BAŞKAN ÖZYAVUZ’DAN MİNİKLERE İLK GÜN HEDİYESİ

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz eğitime yönelik desteklerine 2021-2022 eğitim-öğretim yılının ilk gününde de devam etti. Minik öğrencilerin heyecanına ortak olan ve öğrencilerle buluşan Başkan Özyavuz, okulun ilk günü hediyesi olarak da miniklere Harran Belediyesi tarafından hazırlanan “Ya Harran Uçsaydı?” isimli kitabı ve tarihi ilçenin ören yerlerini anlatan haritayı hediye etti.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının açılışında Cumhuriyet İlkokulu’nu ziyaret etti. Miniklerin uzun bir aradan sonra okullarına kavuştuğu ilk günde öğrencilerin heyecanına ortak olarak eğitime yönelik desteklerine devam eden Başkan Özyavuz, sınıfları tek tek ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle uzun uzun sohbet etti. Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Özyavuz, ziyareti esnasında öğrencilere kitap ve harita hediye etti. Başkan Özyavuz’un üzerinde titizlikle durduğu ve Harran Belediyesi tarafından hazırlığı ve basımı tamamlanan “Ya Harran Uçsaydı?” adlı kitabı ve tarihi ilçenin ören yerlerini anlatan haritayı öğrencilere hediye eden Başkan Özyavuz, söz verdiği üzere geleceğimizin teminatı çocuklarımız için hazırlanan kitap ve haritanın tüm öğrencilerle buluşturulacağını aktardı. Çocukların diliyle kaleme alınmış, tarihi Harran ilçesinin ören yerlerinin çocukların ilgisini cezbedecek görsellerle anlatıldığı kitap ve haritayı miniklerle buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Özyavuz, öğrencilere zihin açıklığı temennisini de iletti.

Okul idareci ve öğretmenlerle de bir araya gelen Başkan Özyavuz, “Ya Harran Uçsaydı?” adlı kitap hakkında da detaylı bilgiler vererek, yeni eğitim-öğretim yılının tüm eğitim camiasına, öğrenciler ve kıymetli ailelerine hayırlı uğurlu olmasını diledi. Minik öğrencilere kitap ve harita hediye eden Başkan Özyavuz, öğrencilerle de uzun uzun sohbet ederek eğitim konusunda her türlü talebe olumlu cevap vermeye hazır olduklarını, bundan önceki süreçte olduğu gibi eğitime yönelik desteklerinin bundan sonraki süreçte de artarak devam edeceğini belirtti.

Başkan Özyavuz ile miniklerin heyecanına ortak olan Harran Milli Eğitim Müdürü Mehmet Asutay ise, “Ya Harran Uçsaydı?” isimli kitap ve haritanın son derece özen gösterilerek hazırlandığını ve bu anlamda Başkan Özyavuz’a eğitime ve ilçenin tanıtımına yönelik verdiği desteklerinden ötürü teşekkür ettiklerini dile getirdi.

MURAT ÖZYAVUZ -HARRAN

REKLAM ALANI