Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BEYLİKDÜZÜ’NDE “GECE YOLCULARI” RÜZGARI ESECEK

BEYLİKDÜZÜ’NDE “GECE YOLCULARI” RÜZGARI ESECEK
03.09.2021
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl 8.si düzenlenen Barış ve Sevgi Buluşmaları’nın 5.günü yine dopdolu etkinliklere sahne olacak. Festivalin klasiği haline gelen Çardak Altı Sohbetleri’nde 5 Eylül Cuma günü saat 19.30’da ‘Gelecek ve Kültür Sanat’ konuşulacak. Moderatörlüğünü Pelin Batu’nun üstlendiği söyleşinin konuğu ise yazar, gazeteci ve belgesel yönetmeni Nebil Özgentürk olacak.

 

Saatler 21.30’u gösterdiğinde ise “Gece Yolcuları” Yaşam Vadisi 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde dinleyicilerle buluşacak. Türk pop-rock müziğinin sevilen gruplarından olan Gece Yolcuları, şarkılarını Beylikdüzü’nde sevenleri için seslendirecek.

Sahaf Festivali kapsamında düzenlenen ve koleksiyoncular tarafından büyük ilgi gören mezat etkinliği ise saat 17.00 ve 21.30 saatlerinde kitapseverlere keyifli bir rekabet yaşatacak.

TARİH: 3 Eylül Cuma

SAAT: 17.00 – 23.00

YER: Yaşam Vadisi 1. Etap

ADRES: Adnan Kahveci Mahallesi – Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Kışla Caddesi ve Derviş Eroğlu Caddesi arası Beylikdüzü – İstanbul

Beylikdüzü Belediyesi Basın Bürosu

REKLAM ALANI