Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya”, partinin bölgesel yürütme komitelerinin liderlerini Birleşik Devlet Duması-2024 için eğitmeye başladı

“Birleşik Rusya”, partinin bölgesel yürütme komitelerinin liderlerini Birleşik Devlet Duması-2024 için eğitmeye başladı
02.11.2023
A+
A-

 

“Birleşik Rusya”, partinin bölgesel yürütme komitelerinin liderlerini Birleşik Devlet Duması-2024 için eğitmeye başladı

2023,

Parti liderleri, uzmanlar ve siyaset bilimciler önümüzdeki Eylül ayında seçimlerin yapılacağı bölgelerin temsilcileriyle önümüzdeki kampanyaların görevlerini, özelliklerini ve risklerini tartışacak
Birleşik Rusya Genel Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Sergei Perminov , üç günlük eğitim sırasında seminer katılımcılarının 2023’ün en iyi seçim uygulamalarını analiz edeceğini ve bölgesel kampanyalar için arka plan projeleri üzerinde çalışacağını belirtti .

“Meslektaşlarımızın, en iyi uygulamaların tartışılması ve geçmiş kampanyanın hatalarının analizi sırasında, özel seçim statülerini ve sorumluluklarını dikkate alarak 2024 kampanyalarının tamamını “bir araya getirmelerini” istiyoruz. Çalışmak zorunda kalacağımız ana zorlukları belirlemek bizim için önemlidir. Bizi nasıl ve neyin engelleyebileceğini veya tam tersine Eylül 2024’te başarılı bir kampanya yürütmemize yardımcı olabileceğini önermek” dedi.

Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, teknolojik tehditlerin analizine, parti dijital hizmetlerinin geliştirilmesine ve kullanımına ve seçmenlerle çalışmaya özel önem verileceğini vurguladı.

“Parti aktivistlerini harekete geçirecek en iyi projelerden, dijital bloğumuzun dönüşümünden bahsedeceğiz. Ek olarak, ana bloklara, yürütme komitesi liderlerimizin çözmesi gereken tüm proje ve görevleri kesinlikle vereceğiz. Kampanya finansmanından iletişim uygulamalarının geliştirilmesine kadar her şey. Örneğin, bu yıl Yüksek Parti Okulu’ndaki adayları hazırlamak için genel bir çerçeve belirlediğimiz sonucuna vardık, ancak adayların seçmenlerle çalışmanın ayrıntılarına daha fazla uygulamalı bilgiye ve derinlemesine dalmaya ihtiyaçları var. Bu bağlamda eğitim modüllerimizi yeniden bir araya getirdik” dedi Sergey Perminov.

Böyle bir eğitimle Birleşik Rusya’nın 2024 sonbahar seçimleri için parti altyapısının hazırlanmasına fiili bir başlangıç ​​yaptığını vurguladı.

“Gelecek yıl ülke ve biz iki seçim dönemiyle karşı karşıya kalacağız. Bunun için yaklaşımların güncellenmesi ve kampanyanın erken başlatılması gerekiyor” diye sözlerini tamamladı Sergey Perminov.

Hoparlör
Perminov Sergey Nikolayeviç
Perminov Sergey Nikolayeviç
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, Federasyon Konseyi Parlamento Faaliyetlerinin Kuralları ve Organizasyonu Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı
#Perminov
#EDG
#bölgeler
#eğitim
#yürütme komiteleri
#seçim kampanyaları
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-nachala-podgotovku-rukovoditelej-regionalnyh-ispolkomov-partii-k-edg-2024

 

REKLAM ALANI