
Bişımarık Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Girişimci İş Adamı Hamit Uçar, 5-8 Şubat 2025 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan hazır giyim ve moda fuarı IFCO İstanbul Fashion Connection Fuarı’na katılacağız diye açıklamalarda bulundu.
Bişımarık Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Uçar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
5-8 ŞUBAT 2025, İstanbul Fuar Merkezinde yapılacak Uluslararası İstanbul Fashion Connection Fuarı’na Bişımarık Tekstil Kinds Club olarak katılacağız.
Bişımarık Tekstil olarak Fuarda yerimizi alacağız. 2025 yılı yeni modellerimizle yeni müşterilerimize Bişımarık Tekstil Standında tanıtımımızı yapacağız. Yurt içinden ve Yurt Dışından gelen ziyaretçilerimizi şimdiden çay ve kahve içmeye bekliyoruz. Bişımarık Tekstil olarak siz modeli söyleyin biz istediğiniz şekilde istediğiniz tekstil ürünüzü üretelim.
IFCO fuarı 5-8 Şubat 2025 tarihleri arasında düzenlenecek
Hazır giyim sektörünün uzun yıllardır özlemle beklediği uluslararası fuar olan İstanbul Fashion Connection Fuarı’na ev sahipliği yapmaktan onur duyuyoruz. İHKİB olarak, Türk tasarım firmaları, acenteleri ve tasarım ofisleri ile dünyanın dört bir yanından alıcılar ve markalar arasında kalıcı köprüler kuracak bu küresel fuarı tanıtmanın gururunu yaşıyoruz.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

“Birleşik Rusya”, Lugansk askeri hastanesindeki SVO katılımcılarına yardım ulaştırdı

Владимир Якушев вместе с активистами «Боевого братства», МГЕР, «Волонтерской роты» и «Юнармии» почтил память воинов-интернационалистов

The signing ceremony of the Agreement on the exemption of visa requirements between Tajikistan and the Commonwealth of Dominica

Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya ve Eğitim Bakanlığı projesine göre 2025 yılında yaklaşık 1,5 bin eğitim tesisi yenilenecek

Vladimir Yakushev, Kostroma bölgesindeki Birleşik Rusya’nın 2025 yılı görevlerini bölge yönetimi ve parti şubesiyle görüştü

Владимир Якушев представил инициативы по развитию военных и двойных технологий на базе Центра беспилотных систем