Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

GAİN’in farklı bir tarzdaki “Özelden Yürüyenler” adlı komedi dizisi beğenildi

GAİN’in farklı bir tarzdaki “Özelden Yürüyenler” adlı komedi dizisi beğenildi
18.01.2021
A+
A-

GAİN’in komedi dizisi ‘Özelden Yürüyenler’in ilk iki bölümüyle büyük ilgi topladı

4 Kadın, 4 Erkek, iki mesaj grubu, bir iş yeri ve bir patron. Melisa, Duygu, Sinem, Buket, Selim, Cem, Serhat, Özgür’ün kendi yakın arkadaşlarından oluşan anlık mesajlaşma grupları “araya kaçanlar” ile “yaralı müzesi”nde geçen bütün yazışmalara, ses kayıtlarına ve görüntülü aramalara şahit olmaya hazır mısınız? GAİN’in komedi dizisi ‘Özelden Yürüyenler’in ilk iki bölümüyle büyük ilgi topladı. Yeni nesil dizinin üçüncü bölümü Cumartesi günü yayında!

 Türkiye’nin yeni nesil video içerik platformu GAİN’in daha önce hiç deneyimlemediğiniz tarzda yepyeni komedi dizisi ‘Özelden Yürüyenler’in ilk bölümü izleyici karşısına çıktı. Kadın ve erkek yakın arkadaşların mesajlaşma gruplarında geçen diyaloglarına tanıklık edilen dizide, izleyiciler hem okuyarak hem dinleyerek hem de izleyerek seyir deneyimini çok katmanlı bir boyutta yaşayabiliyor.

Anlık mesajlar, güzel dostluklar ve gerçek aşkların anlatıldığı ‘Özelden Yürüyenler’ mesaj gruplarındaki eğlenceli sohbetlere kadın ve erkekler açısından farklı perspektifler sunmasının yanında beyaz yaka dünyasındaki klişelere değinmeyi de ihmal etmiyor.

Cem’in çalıştığı reklam ajansında yeni işe başlayan Sinem’i görüp etkilenmesinin üzerine, arkadaş mesajlaşma grubu ‘araya kaçanlar’a durumu anlatmasıyla başlayan dizide bir diğer taraftan Sinem’in kendi yakın arkadaşlarından oluşan mesaj grubu ‘Yaralı Müzesi’’nde konuşulanlar izleyiciye sunuluyor.

Dizinin senaryosunu Özgür Uysal, Burak Altındağ, Nursena Yılmaz, Kemalcan Ekin ve Yiğit Kalkavan kaleme alırken, oyuncu kadrosundaysa Nursena Yılmaz, Yiğit Kalkavan, Zeynep Parla, Diren Can Demir, Buse Karadeniz, Özgür Uysal, Hilal Şefkatli, Ersel Sibil yer alıyor.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

REKLAM ALANI