Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALİLİYE BELEDİYESİ GENÇLERİ GELECEĞE HAZIRLIYOR

HALİLİYE BELEDİYESİ GENÇLERİ GELECEĞE HAZIRLIYOR
10.12.2021
A+
A-

HALİLİYE BELEDİYESİ GENÇLERİ GELECEĞE HAZIRLIYOR

Haliliye Belediyesi, hazırlık kursu ve çalışma salonları ile üniversite sınavına girecek olan gençleri geleceğe hazırlıyor. Hem sınav heyecanlarını gideren hem de konu eksiklerini tamamlayan öğrenciler, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Bir 6 kişi ve iç mekan görseli olabilir
Haliliye Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan öğrencilere yönelik desteğini sürdürüyor.
Gençlerin her alanda yanlarında olan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatıyla eğitime yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezinde üniversite sınavı hazırlık kursu devam ediyor.

Bir 7 kişi görseli olabilir
Temel Yeterlilik Testi ve Alan Yeterlilik Testi için açılan kurslarda sayısal ve eşit ağırlık sınıfları ile çalışma salonu yer alıyor. Hafta içi devam eden kurslarda konu anlatımı, deneme sınavları ve soru çözümleri ile gençlerin sınavlara hazırlanması sağlanıyor.

Bir 9 kişi ve iç mekan görseli olabilir
Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezinin yanı sıra Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde bulunan kütüphanede de sınavlara hazırlık yapan öğrenciler, bu kurstan ise hafta içi saat 8.30 ile 20.00 arası ve Cumartesi günü saat 9.00 ile 17.00 arası faydalanıyor.
Kendileri sunulan imkan ile hem heyecanlarını giderdiklerini hem de konu eksiklerini tamamladıklarını ifade eden öğrenciler, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

 

REKLAM ALANI