Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN YENİ PARK ÇALIŞMASI

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN YENİ PARK ÇALIŞMASI
19.09.2021
A+
A-

HALİLİYE BELEDİYESİNDEN YENİ PARK ÇALIŞMASI
Haliliye Belediyesi, park ve bahçelerde yürüttüğü yenileme çalışmaları ile yeni park çalışmalarını dört ayrı mahallede devam ettiriyor.

Bir açık hava ve yazı görseli olabilir
Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, bir yandan ilçeye yeni parklar kazandırırken, bir yandan da mevsimsel planlamalara göre park ve bahçelerde peyzaj ve bakım onarım çalışmalarını devam ettiriyor. Çalışmalar doğrultusunda Devteyşti Mahallesinde yeni park çalışmalarını hızlıca yürüten Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, bank ve kamelya kurulumlarını tamamladı. Peyzaj ve çim ekme çalışmalarını da program dahilinde yürütecek olan ekipler, çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak parkı hizmete sunmayı hedefliyor.

Bir 1 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir
Park ve bahçelerde yürütülen yenileme çalışmaları ise üç ayrı mahallede aynı anda devam ediyor. Süleymaniye Mahallesi, Yenişehir Mahallesi ve Kısas kırsal Mahallesindeki parklarda yürütülen bakım onarım ve yenileme çalışmalarında, parklarda deforme olan oyun grupları, kauçuk ve bank ile kamelyaların onarımı ve değişimi yapılıyor.

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve yazı görseli olabilir
Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, program dahilinde ilçedeki park ve bahçelerde tespit edilen ihtiyaçların giderilmesi amacıyla çalışmalarını devam ettiriyor.

REKLAM ALANI