Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HALİLİYE’DE KADINLARA SAĞLIKLI BESLENME SEMİNERİ

HALİLİYE’DE KADINLARA SAĞLIKLI BESLENME SEMİNERİ
21.04.2022
A+
A-

 

HALİLİYE’DE KADINLARA SAĞLIKLI BESLENME SEMİNERİ

Bir 6 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, eşarp ve iç mekan görseli olabilir
Haliliye Belediyesi Süleymaniye Millet Evinde uzman fizyoterapist ve diyetisyen tarafından kadınlara seminer verildi. Uzmanlar, kursiyer kadınlara sağlıklı beslenmeye yönelik püf noktaları aktarırken, kadınlar ise verilen seminer dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.
Haliliye Belediyesi Kadın Destek ve Aile Eğitim Merkezleri’nde kadınların meslek öğrenimini sağlamaya yönelik yürütülen kurs faaliyetlerinin yanı sıra kadınlara birçok alanda eğitimler veriliyor.

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda hayatın her alanında kadınlara yönelik pozitif ayrıcalık tanıyan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Süleymaniye Millet Evindeki kurslara katılan kadınlara sağlık, aile ve çocuk gelişimi konularında seminerler veriyor. Haliliye İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı uzman eğitmenler tarafından verilen seminerler ile kadınların bilinçlenmeleri hedefleniyor.
Periyodik aralıklarla düzenlenen seminerin son konusu ise sağlıklı beslenme oldu. Uzman diyetisyen ve fizyoterapist tarafından verilen eğitimde, kadınların dikkat etmesi gereken noktalar ve beslenmenin püf noktaları aktarıldı. Uzmanlar eğitim sonrası kadınların merak ettiği soruları yanıtlarken, kadınlar düzenlenen seminer dolayısıyla Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Bir 7 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise kadın kursiyerlere verilen eğitimlerin periyodik olarak devam edeceği belirtildi.

 

REKLAM ALANI