Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

HİDAYET DİK KİMDİR

HİDAYET DİK KİMDİR
31.12.2023
A+
A-

HİDAYET DİK KİMDİR

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Aday Adayı İş İnsanı Hidayet Dik Kimdir

HİDAYET DİK:
01.12.1973 Ceylanpınar doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Ceylanpınar da tamamladım. Yüksek öğrenimimi Selçuklu üniversitesi turizm ve otelcilik bölümünde tamamladım. Anadolu üniversitesi uluslararası ilişkiler bölümü mezunuyum. Yaklaşık 5 yıl Milli Eğitim Bakanlığı Bünyesinde İngilizce öğretmeni olarak görev aldım.Çeşitli kamu kurumlarında Kültür ve Sosyal işler , Basın yayın ve halkla ilişkiler , Ar-Ge Proje , Bilgi işlem ve Sosyal Yardımlar Müdürlüğü görevlerini yürüttüm..

Fotoğraf açıklaması yok.

2002 yılında mensubu bulunduğum aşiretim ile siyasi hayatıma Adalet ve Kalkınma Partisi saflarında başladım. Kurulan ilk teşkilatta çeşitli kademelerde görev aldım. 2005 yılında yapılan kongre ile Ak Parti Ceylanpınar ilçe Siyasi ve hukuk işleri başkanlığına atandım. 3 yıl bu görevde bulundum. 2007 yılında yapılan 3. Olağan kongrede Teşkilattan sorumlu başkan yardımcısı olarak görev aldım.

Fotoğraf açıklaması yok.

2007 ile 2011 yılları arasında yapılan yerel, Genel ve Referandum seçimlerinin tamamında SKM, Seçim işleri başkanlığı ve ilçe Seçim kurulu üyeliği görevlerinde bulundum.

Fotoğraf açıklaması yok.

2010 yılında vekâleten 4 aylık AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığı görevini yürüttüm.

Fotoğraf açıklaması yok.

2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Türkiye’nin en Stratejik bölgelerinden biri olan ilçemizde yapılan yerel seçimler de O dönemdeki ismi ile ‘’HDP’’ den Belediyeyi alan Ekibin içerisinde AK Parti SKM, Seçim işleri başkanlığı ve İlçe Seçim Kurulu üyeliği görevlerinde bulundum .

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde Seçim İşleri ve SKM Başkanlığı görevini sürdürdüm.
1 kasım 2015 seçimlerinde seçim işleri ve SKM başkanlığı görevini yürüttüm.

Açıklama yok.

2016 Nisan referandumunda Seçim işleri ve SKM başkanlığı görevinde bulundum.
2021 – 2023 yılları arasında Ceylanpınar’da kurulan yeni teşkilat da: Teşkilattan sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum.

Açıklama yok.
2023 14 Mayıs ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerinde SKM başkanlığı görevini yürüttüm.
15 Temmuz Fetö’nün yapmış olduğu hain darbe girişiminde; Ceylanpınar’da o gece ilk halk hareketini organize eden kişi olarak resmi kayıtlara geçtim.

2016 – 2019 yılları arasında Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ceylanpınar Yüksek İstişare Kurulu görevini yürüttüm.

Açıklama yok.
2015 – 2018 yılları arasında Ceylanpınar Belediye Spor Kulüp Başkanlığını görevini yürüttüm.
2016 – 2019 yılları arasında Ceylanpınar Bedensel Engelliler Garanti Tekerlekli Basketbol Takımı Ankara temsilciliği görevini yürüttüm.
2016 – 2019 yılları arasında Ceylanpınar Satranç Kulübünün kurucu başkanlığı görevini yürüttüm.
Evli ve 5 çocuk babasıyım.

HİDAYET DİK
Gsm: 0 542 232 23 03
E-Posta : [email protected]

REKLAM ALANI