Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hüma Okulları iftar yemeğinde Ramazan ayının bereketi ve mutluluğunu paylaştı

Hüma Okulları iftar yemeğinde Ramazan ayının bereketi ve mutluluğunu paylaştı
17.04.2022
A+
A-

Hüma Okulları iftar yemeğinde Ramazan ayının bereketi ve mutluluğunu paylaştı.

Hüma Okulları tarafından düzenlenen iftar yemeğinde; Hüma Okulları yönetim kadrosu ile tüm çalışanları, Hızır İnsani Yardım ve Eğitim Derneği yönetim kadrosu, gönüllüleri, Aksaray Gökkuşağı İlim ve Kültür Derneği yönetim kadrosu, yetim, kimsesiz ve hafız öğrencileri ile öğretmenlerinin katılımıyla birlikte 150’ye yakın davetli buluştu.

Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul İftar öncesinde yaptığı konuşmasını; “Ramazan ayının bu güzel ve bereketli günlerinde iftar soframızda sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumuzu belirterek hoş geldiniz diyoruz. Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan ayının maneviyatını ve kültürünü oluşturarak yardımlaşmanın ve paylaşmanın değerlerini öğrencilerimize öğretme gayreti gösteriyoruz. Bu akşam davetimize katılarak bizleri onurlandırdınız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Allah oruçlarımızı ve iftarımızı kabul etsin.” diyerek sonlandırdı.

HABER :BEDRETTİN YALÇIN

REKLAM ALANI