Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

KARAKÖPRÜ’DE YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

KARAKÖPRÜ’DE YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
03.01.2022
A+
A-

KARAKÖPRÜ’DE YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

 

Karaköprü Belediyesi 2022 yılının ilk belediye meclis toplantısı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin başkanlığında gerçekleştirdi.

 

Karaköprü Belediyesi’nde 2022 yılının ilk belediye meclis toplantısı yapıldı. Karaköprü Belediyesi meclis toplantı salonunda düzenlenen ocak ayı ilk oturumunu Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yönetirken, toplantıda gündem maddeleri görüşüldü.

2022 yılında görev yapacak Denetim Komisyonu üyeleri seçiminin de yapıldığı oturumda meclis üyeleri Halil ÖNCEL, Bahyettin BEREKET, Ali KILIÇ, Mustafa AKASLAN, Fırat SULTAN denetim komisyonuna seçildi.

Yılın ilk meclis toplantısının ilk oturumunda açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yeni yılın hayırlı olmasını ve verimli bir meclis yılı geçirilmesini diledi.

Başkan Baydilli,”2021 yılını geride bıraktık. 2022 yılında Karaköprü’yü daha iyi hizmet vermek ve daha iyi bir yere getirmek için meclis üyelerimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz. 2021 yılı açılışlarla ve temel atmalarla geçti. Bu yıl daha yoğun bir şekilde yapacağımız hizmetleri en iyi şekilde yerine getirip çaba ve mücadele içerisinde en güzel şekilde çalışacağız. 2019 Mart ayında yapılan yerel seçimlerde seçilen değerli meclis üyeleriyle birlikte üç yıl içerisinde birlik, beraberlik ve kardeşle çalıştık. Bu nedenle Karaköprü meclisi örnek gösteriliyor. Birbirimize saygılı bir şekilde şefaf bir yönetimle yönetmemizden kaynaklıdır. Meclis üyelerimiz çalışırken ben ilçeye ne gibi katkıda bulunurum düşüncesiyle çalışmalarını sürdürüyor. Bu nedenle kendilerine teşekkür ederek 2022 yılını kutlar yeni yılın hayırlı olmasını ve verimli bir meclis yılı geçirilmesini ” diye konuştu.

Karaköprü Belediye Meclisi ocak ayı toplantısı oturumları hafta içinde devam edecek.

www.karakopru.bel.tr

 

facebook/Karakoprubel

 

twitter @ Karakoprubel

 

youtube/ Karakoprubel

 

Instagram/ Karakoprubel

REKLAM ALANI