Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

KURUMLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

KURUMLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON BELLİ OLDU
14.03.2022
A+
A-

KURUMLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON BELLİ OLDU
Viranşehir Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasında Hastane ve Emniyet karması takımı şampiyon oldu.

Viranşehir Belediyesince organize edilen İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce desteklenen Festival günleri kapsamında, İlçe Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile kurumlar arası voleybol turnuvası düzenlendi.

İlçedeki kurumların katıldığı turnuva, zevkli ve çekişmeli geçen maçlara sahne oldu.
Viranşehir Belediyesi Spor Kompleksi Kapalı spor salonunda gerçekleşen final maçı Hastane-Emniyet karması ile Kaymakamlık, Anıt ve Aslanbaba karması arasında oynandı.

Final maçını, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe Kaymakamı Önder Çengel, İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Yağan, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, Halk Eğitim Müdürü Zeki Kaya ve çok sayıda sporsever izledi.

Çekişmeli geçen maçı kazanan Hastane -Emniyet karması Voleybol takımı birinci oldu.
Turnuvada dereceye giren takımlara Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçe Kaymakamı Önder Çengel ve AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin tarafından kupa ve madalya verildi.

Kupa töreninde konuşan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, turnuvanın zevkli, çekişmeli ve centilmence maçlara sahne olduğunu belirterek, turnuvada dereceye giren takımları tebrik etti.
Organizasyonun Kurumlar arasında koordinasyonun ve yakınlaşmanın arttığı bir turnuva olduğunu ifade eden Başkan Ekinci, “ Katılım gerçekleştiren takım, oyuncu, taraftar ve emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ise, turnuvada dereceye giren takımları tebrik ettiğini belirterek, organizasyonu sağlayan Viranşehir Belediyesi ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğüne teşekkür etti.

REKLAM ALANI