Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

M. Türki Gündoğan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Münasebetiyle Bir Kutlama Mesajı Yayınladı

M. Türki Gündoğan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Münasebetiyle Bir Kutlama Mesajı Yayınladı
01.05.2021
A+
A-

Harran İlçesinde Kanaat önderi ve Ak Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınlamıştır.

Gündoğan mesajında şu görüşlere yer vermiştir:

“Türkiye’nin istikrarını sürdürmesi, her alanda gelişmiş ülkeler arasında anılması devletin milletle kurduğu sağlam bağlardan kaynaklanmaktadır. Bin yıllık devlet geleneğinin tezahürü olan Türkiye Cumhuriyeti, tüm vatandaşlarına eşit imkânlar sunması ve insanı merkeze alan bir anlayışla politikalar üretmesi neticesinde daha güçlü bir yapıya ulaşmıştır. Devletimiz bu gücü özellikle üreten, ülkenin gelişmesine katkı sunan işçilerimiz, emekçilerimiz sayesinde kazanmıştır.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, daha iyi bir gelecek için ter akıtan, sosyal ve ekonomik gelişmemizin temel gücü olan işçi ve emekçilerimize bir vefa günü olarak kutlanmaktadır. Şüphesiz ki devletimizin emek ve dayanışmaya verdiği değere bağlı olarak özellikle son yıllarda işçilerimizin çalışma koşulları ve iş güvencesi konularında büyük gelişmeler görülmektedir. İş kazalarının yaşanmaması için işçi ve emekçilerimizin daha iyi koşullarda çalışmasına zemin hazırlamak için Valiliğimiz şehrimizde ilgili kurumlar vasıtasıyla bir dizi önlem almış, bilinçlendirme toplantıları ve eğitimleri yapılmıştır. Teknolojinin olanaklarından yararlanmada, dünyadaki gelişmeleri yakından takip edip daha uygun koşullar oluşturmak devletimiz kadar işverenlerin de sorumluluğundadır.

Ülkemiz genç ve dinamik nüfusuyla Avrupa’nın en avantajlı ülkesidir. Bizler bu potansiyeli doğru ve yerinde kullanırsak inanıyorum ki kısa vadede arzu ettiğimiz noktalara ulaşacağız. Özellikle uzmanlık gerektiren alanlarda eğitim almış insanlarımızın istihdamına önem vereceğiz.

Dünyada güzel olan her şey büyük emekler neticesinde ortaya çıkıyor. İşçilerimizin aşkla şevkle çalışmalarının neticesinde inanıyorum ki şehrimiz de ülkemiz de daha modern bir görünüme kavuşacak, devletimiz daha güçlü bir yapıya ulaşacaktır. Bizler için bu denli önem arz eden işçilerimizi bu anlamlı günde olduğu gibi her zaman yanlarında bulunmaya, onların en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşünceler içinde,1 Mayıs etkinliklerinin bayram havasında geçmesini temenni ediyorum. Tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, bereketli bir ömür diliyorum.” dedi

M. Türki Gündoğan- Karaköprü

REKLAM ALANI