Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Magazin programlarının “Üç Maymun”u kim?

Magazin programlarının “Üç Maymun”u kim?
08.10.2021
A+
A-

Müzik kariyerinde 27 yılı geride bırakan ünlü şarkıcı Uriel, yeni çalışması ile hem listeleri hem de magazin gündemini sallamaya hazırlanıyor. Sanatçı, sözlerini kendisinin yazdığı, yakında müzikseverlerle buluşturacağı “Üç Maymun” isimli şarkısında gündüz kuşağındaki konulara ve kadın programcılara göndermede bulunuyor.

Almanya doğumlu ünlü müzisyen Uriel Salnaitis, merakla beklenen albümü öncesi hayranları için bir sürpriz hazırladı. Uzun süredir çalıştığı, 70’lerin, 80’lerin ve 90’ların en hit şarkılarını yorumlayacağı albüm projesinde sona gelen ünlü şarkıcı, büyük buluşma öncesi, sözleri kendisine ait olan “Üç Maymun” isimli şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunacak. Gündüz kuşağındaki magazin konularına ve programlara ev sahipliği yapan kadın sunuculara gönderme yaptığı parçası ile büyük ses getirmeye hazırlanan Uriel, “O isimleri açıklamayacağım ama şarkıyı dinleyen herkes kim olduklarını anlayacak” diyor.
“AMACIM POLEMİK
YARATMAK DEĞİL”
Müzikten arta kalan zamanlarında oyunculuk üzerine çalışmalar yapan Uriel, aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleri ve hayvanseverliği ile de adından söz ettiriyor. Duyarlı kişiliğini şarkılarına da yansıtan ünlü müzisyen, “Üç Maymun”da gündüz kuşağındaki magazin programlarına eleştirel bir bakış atıyor. Kariyerinde özel hayatını hep ikinci planda tutan Uriel, “Magazin hepimizin ilgisini çeken bir alan. Ben de işim dolayısıyla bunun bir parçasıyım. Hem bir sanatçı hem de izleyici olarak ekranda gördüğüm eksiklikleri, özellikle de kendilerine bakmadan acımasızca insanları yargılayan sunuculara bir mesaj vermek istedim. Şarkım yayınlanınca ne söylemek istediğim ve kimleri kastettiğim anlaşılacak. Ama ben o isimleri direkt olarak hiçbir zaman açıklamayacağım. Çünkü amacım polemik yaratmak değil, sanatçı gözüyle tespitte bulunmak” diye konuştu.

DİNÇER KARACALAR -İSTANBUL

REKLAM ALANI