Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı Yapıldı

MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı Yapıldı
18.03.2021
A+
A-

MİLLETVEKİLİ ÖZYAVUZ: “HER ŞEY ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN”

Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı sonrasında yaptığı açıklamada; “Genel başkanımızın takdirleriyle iki dönemdir sürdürdüğümüz MHP MYK Üyeliğimizi bugüne kadar taşıdığımız görev bilinciyle ifa etmenin gönül rahatlığıyla 13.Kurultayımızda Genel Başkanımızın takdirleri ve delegenin oyuyla seçilen arkadaşlara bayrağı devretmenin huzuru içerisindeyim.” Dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı sonrasında yazılı bir açıklama yaptı. Özyavuz yaptığı açıklamada; “MHP 13.Olağan Büyük Kurultayı Ülkemize ve Milletimize Hayırlı olsun. Şölen havasında gerçekleşen kurultayımızda delegenin tamamının oyunu alarak güven tazeleyen Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyin emrinde ve izinde olmak bizim için onur kaynağıdır. Genel başkanımızın takdirleriyle iki dönemdir sürdürdüğümüz MHP MYK Üyeliğimizi bugüne kadar taşıdığımız görev bilinciyle ifa etmenin gönül rahatlığıyla 13.Kurultayımızda Gn Başkanımızın takdirleri ve delegenin oyuyla seçilen arkadaşlara bayrağı devretmenin huzuru içerisindeyim. Başta Sayın Genel Başkanım ve Yeni seçilen MYK ve MDK üyelerimize başarılar diler, Bu kutlu davada yollarının açık olmasını temenni ediyorum. Bir ömür Sn genel başkanımızın ve bu davanın emrinde olacağımı belirtiyorum…Her şey Ülkemiz ve Milletimiz için …” ifadelerini kullandı.

MURAT ÖZYAVUZ -ANKARA

REKLAM ALANI