Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Öğrenenden Bilene, Öğretmenler Günü Video Şiir” yarışması düzenliyor

“Öğrenenden Bilene, Öğretmenler Günü Video Şiir” yarışması düzenliyor
03.11.2021
A+
A-

ÖĞRENENDEN BİLENE VİDEO ŞİİR YARIŞMASI BAŞLADI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, genç yeteneklerin şiirle buluşması, yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi öğrencilerin sevgilerini öğretmenlerine şiirle aktarmasını sağlamak amacıyla “Öğrenenden Bilene, Öğretmenler Günü Video Şiir” yarışması düzenliyor.

Öğrenciler için çalışıp çabalayan, fedakâr öğretmenlerin, hatırlanmaları ve öğretmenler gününe bir anlam katmaları amacıyla düzenlenen video şiir yarışmasına İlk, orta ve lise öğrencileri katılabilecek.

Dereceye girecek yarışmacıların ödüllendirileceği yarışmada birinciye 3 Bin TL, ikinciye 2 Bin TL üçüncüye ise Bin TL para ödülü takdim edilecek. Yarışmaya katılacak öğrencilerin hazırladıkları en az 30 saniye en çok 90 saniyelik videoyu 0531 632 43 63 numaralı telefona WhatsApp üzerinden gönderecek.

Ödüle aday yarışmacılarda; mesaja hâkimiyet videoya hâkimiyet, beden dili, vurgu, tonlama, Türkçeyi kullanma ve diksiyon gibi değerler aranacak. İlk, orta ve lise öğrencilerinin katılacağı Öğretmenin için şiir oku yarışmasının son başvuru tarihi 17 Kasım Çarşamba günü mesai bitimine kadar olacak.

Öğrenciler etkinlik şartnamesine, etkinlik.sanliurfa.bel.tr adresinden takip ulaşabilecekler.

REKLAM ALANI