Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Özel Hüma Okulları’ndan Ramazan Erkoyuncu’ ya Ziyaret

Özel Hüma Okulları’ndan Ramazan Erkoyuncu’ ya Ziyaret

Özel Hüma Okulları’ndan Ramazan Erkoyuncu’ ya Ziyaret

Özel Hüma Okulları, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu’ yu makamında ziyaret etti.

Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, Genel Başkan Erkoyuncu’ ya hayırlı olsun dileklerini iletti. Dr. Birekul, “Sayın Başkan Erkoyuncu ile memleketimiz için yapabileceğimiz çalışmalar hakkında istişare ettik. Gelecek dönemlerde öğrencilerimiz adına neler yapabileceğimizi ve ortak projelerimiz hakkında konuşma imkanı bulduk. İlerleyen zamanlarda birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımız devam edecek. Ramazan Erkoyuncu’ ya bizi ağırladığı için teşekkür ediyor ve hediyemizi takdim ediyoruz. En kısa zamanda güzel haberlerle tekrar bir araya geleceğiz.” diyerek makamdan ayrıldı.

HABER:BEDRETTİN YALÇIN

Açıklama yok.

REKLAM ALANI