Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Toprak Kardeşler’in yeni albümündeki şarkıların farklı tarzda olması dikkat çekiyor

Toprak Kardeşler’in yeni albümündeki şarkıların farklı tarzda olması dikkat çekiyor

SEDAT SARIKAYA-KOCAELİ

Son zamanlarda yaptıkları single çalışmalarıyla adından söz ettirmeye devam eden Toprak Kardeşler, 2020 yılını bitirirken  31 Aralık’ta yeni albümleri ; AYNA ile dinleyicilerin karşısına çıktı.

8 şarkıdan oluşan albümde Tankurt Manas, Cato, Kurşun ve Oğuzhan Atmaca düetleri bulunuyor. DMC etiketiyle yayınlanan albümde şarkıların farklı tarzlarda olması dikkat çekiyor.  Duygusal bir tatta başlayan albümde drill, afrotrap, uk dancehall ve dark trap stilinde şarkılar da görmekteyiz.

Erdal Toprak ve Burak Ömer Toprak (BRUDA412)’tan oluşan ekip albüm hakkında; “ Çok heyecanlıyız. Yaklaşık 5 aydır üzerinde çalıştığımız bir albümü dinleyicilerin beğenisine sunuyoruz. Bu albümün konseptini belirlerken herkesin kendinden bir şeyler bulabileceğini düşündüğümüz için “AYNA” olarak adlandırdık. Aynı zamanda bizim için güncel soundları da denediğimiz ve yine her zamanki gibi kendi özgün tarzımızla harmanladığımız bir albüm oldu. Albümde öne çıkan şarkılar mutlaka olacaktır ama dolu dolu bir albüm olduğunu hala dinlemeyenler için söyleyebiliriz.

31.12.2020 tarihinde “Usandım” ile başlayan klipler “Kaybol” ve yaza doğru “Tuzak” ile devam edecek. Ayrıca şimdiden yoğun ilgi gören “Ayna” şarkısı için de bir sürpriz yapabiliriz.”

 

REKLAM ALANI