Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Trans-Baykal Bölgesi’nde Birleşik Rusya’nın desteğiyle kırsal Kültür Evi elden geçirildi

Trans-Baykal Bölgesi’nde Birleşik Rusya’nın desteğiyle kırsal Kültür Evi elden geçirildi
08.02.2024
A+
A-

Trans-Baykal Bölgesi’nde Birleşik Rusya’nın desteğiyle kırsal Kültür Evi elden geçirildi
2024,

Çalışmalar halk partisi programına göre yürütüldü
Ulety köyündeki 200 seyirci için tasarlanan kulüp binası neredeyse tamamen yenilendi.

Burada çatı değiştirildi, cephe izolasyonu yapıldı, pencere ve kapılar değiştirildi, tavanlar, duvarlar, zeminler eski haline getirildi, ısıtma sistemi değiştirildi. Sahne malzemelerini depolamak için ek odalar da inşa edildi.

Çalışmanın tüm aşamaları Birleşik Rusya aktivistlerinin sürekli kontrolü altındaydı.

Aktivistlerden ve her düzeyden milletvekillerinden oluşan bir “parti çıkarma kuvveti” program alanlarına düzenli ziyaretler gerçekleştirmektedir. Müteahhitlerin çalışmalarını denetlerler ve yerel halkın görüşlerini dinlerler. Bu tür ortak baskınlar, partinin daha sonraki çalışmalarında Transbaykal sakinlerinin isteklerini dikkate almasına olanak tanıyor” dedi Birleşik Rusya bölgesel yürütme komitesi başkan yardımcısı Roman Ampleev .

Hoparlör
Ampleyev Roman Anatolyeviç
Ampleyev Roman Anatolyeviç
ZRO WPP “Birleşik Rusya” Bölgesel Yürütme Komitesi Başkan Yardımcısı, “Birleşik Rusya” Partisinin Bölgesel Siyasi Konseyi Üyesi.
#Transbaykal bölgesi
#revizyon
#çiftlik evi kültürü
“#insanlarınprogramıER”
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-zabajkalskom-krae-pri-podderzhke-edinoj-rossii-kapitalno-otremontirovali-selskij-dom-kultury

 

REKLAM ALANI