Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ÜCRETSİZ Wİ-Fİ NOKTASI TAKDİR TOPLADI

ÜCRETSİZ Wİ-Fİ NOKTASI TAKDİR TOPLADI

BÜYÜKŞEHİR BALIKLI MEYDANI’NDA ÜCRETSİZ İNTERNET HİZMETİNE BAŞLADI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmayla Balıklı Meydanı’nda ücretsiz Wİ-Fİ hizmeti verilmeye başlandı.

Akıllı Kentler alanında yaptığı çalışmalarla şehrin teknolojik altyapısını güçlendiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey İlçesi’nde bulunan Balıklı Meydanı’nda vatandaşların ücretsiz internetten yararlanacağı Wİ-Fİ noktası oluşturdu. 2 bin 500 metrekarelik kapsama alanı ve günlük kişi başı 2 GB sınırlaması olan uydu internet marifetiyle verilen Wİ-Fİ noktasından, ad, soyadı, telefon numarası ve elektronik posta adresi girilerek yararlanılabilecek. İlk etapta Balıklı Meydanı’nda başlayan ücretsiz internet hizmeti ilerleyen günlerde Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından yapılacak çalışma ile Gaziantep Kalesi çevresinde ve Gaziantep Üniversitesi Ana Kapı Meydanı’nda da hizmet verecek.

 

ÜCRETSİZ Wİ-Fİ NOKTASI TAKDİR TOPLADI

 

Ücretsiz Wİ-Fİ noktasının vatandaşlar için çok iyi olduğunu söyleyen İpek Dapkın, internete erişemeyenlerin veya internet paketleri olmayanların buradan ulaşabileceğini belirterek, meydanda beklerken boş vaktin değerlendirilebileceğini vurguladı.

 

Gazi şehre işleri için gelen Adem Yahya ise, ücretsiz interneti görünce hemen bağlandığını aktararak, “Bu sadece Gaziantep’te değil her yerde olmalı bence. Çünkü akıllı şehirler önemli bir nokta. Her şey internet üzerinden oluyor. Wİ-Fİ her yerde olursa herkes rahatlıkla faydalanabilir” diye konuştu.

HABER:ABDULLAH YİĞİT

REKLAM ALANI