Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ülker Piriyeva , “İnsanlara Mutluluklarını Verdiğinizde, Kendi Mutluluğunu Bulacaksın”

Ülker Piriyeva , “İnsanlara Mutluluklarını Verdiğinizde, Kendi Mutluluğunu Bulacaksın”

ABDULLAH YİĞİT-TÜRKİYE

Ülker Piriyeva , “İnsanlara Mutluluklarını Verdiğinizde, Kendi Mutluluğunu Bulacaksın”

Mutluğunu arama, o senin yanı başında..

Hayatta mutluluk nedir?
Mutluluk – Hayatınızdan gerçekten zevk alma duygusu ve en iyisini yapma arzusudur. Mutluluk, elimizden gelenin en iyisini yapmamıza yardımcı olabilecek enerjidir. Araştırmacıların mutlu insanları incelerken buldukları şu: Mutlu insanlar daha başarılıdır. Mutlu insanlar hedeflere ulaşmada daha iyidir.
Mutluluğun bu kadar önemli olmasının temel nedeni, hayattaki kendi hedeflerimiz için son derece hayati öneme sahip olmasıdır ve diğer birçok değerli kişisel hırs ve hedeflere ulaşmamıza yardımcı olabilir. Ayrıca mutlu olarak, sadece kendimiz olarak diğer birçok hayatı değiştirme potansiyeline sahibiz.
Mutlu OLDUĞUNUZ zaman, her zaman MUTLU olmayacağınızı anlarsınız. Sen insansın, duyguların var ve bazen üzgün, kızgın veya hayal kırıklığına uğraman normal. Mutlu OLDUĞUNUZ zaman, bu duyguları hissetmek için kendinize izin verirsiniz … mutlu olmak, anında tatmin olmaya odaklanmadığınız anlamına gelir.
Babamın bize her gün söylediği gibi, “Mutluluğun sırrı çevrenizdeki herkesi mutlu etmektir.” Varsayılan olarak, başkalarına neşe getirmenin memnuniyetini yaşarsınız ve onların pozitif enerjisi size geri döner.
Ancak sağlığın, paranın, ilişkilerin, işyerinde memnuniyetin ve kendini kabul etmenin beş temel özelliği, kendiniz için mutluluk yaratmanın temelini oluşturur.
Mutluluk aynı zamanda daha iyi karar verme ve gelişmiş yaratıcılıkla da ilişkilendirilmiştir. Dolayısıyla araştırmalar, başarı mutluluğun anahtarı olmaktan ziyade, mutluluğun aslında başarının anahtarı olabileceğini gösteriyor. Ancak bu sadece daha iyi çalışmamıza yardımcı olmuyor: mutluluk aynı zamanda bir bütün olarak toplum için önemli faydalar sağlıyor.
Mutluluk, hayatın iyi olduğunu bildiğinizde ve gülümsemeden yardım edemeyeceğiniz zaman üzerinize gelen duygudur. … Mutluluk; esenlik, neşe veya memnuniyet duygusudur. İnsanlar başarılı, güvende veya şanslı olduklarında mutluluk hissederler.
Mutluluk, bir zevk ve pozitiflik duygusudur. Birisi kendini iyi, gururlu, heyecanlı, rahatlamış veya bir şeyden memnun hissettiğinde, o kişinin “mutlu” olduğu söylenir.
Mutlu hissetmek, kızgın veya korkmuş hissetmek veya daha yakından kıskançlık veya gurur duymak gibi bir duygudur. Bu anlamda, bir kişinin her zaman mutluluk ölçeğinde bir yerlerde olduğu doğru değildir, çünkü insanların zaman içinde bulunduğu duygusal bir durum, bir dereceye kadar, çünkü her zaman hissettiğimiz duygu yoktur.
Bu hayatın sırrıdır: Benlik yalnızca ölerek yaşar, kimliğini ve mutluluğunu ancak kendini unutarak, fedakarlıkla ve aşka sevgiyle bulur. Ve böylece – Her gün biraz korkuyu yenemeyen, hayatın sırrını öğrenmemiştir demek.
Mutluluğunu bul…
Bir zamanlar 80 kişilik bir grup bir seminere katılıyordu. Aniden konuşmacı durdu ve bir grup etkinliği yapmaya karar verdi. Her katılımcıya bir balon vermeye başladı. Her birinden bir keçeli kalem kullanarak adını yazmaları istendi. Sonra tüm balonlar toplandı ve başka bir odaya kondu.
Şimdi bu delegeler o odaya alındı ve isimleri yazılı olan balonu 5 dakika içinde bulmaları istendi. Herkes çılgınca ismini arıyor, birbiriyle çarpışıyor, diğerlerini itiyor ve tam bir kaos vardı.
5 dakika sonunda kimse kendi balonunu bulamadı. Şimdi her birinden rastgele bir balon toplamaları ve üzerinde adı yazılı kişiye vermeleri istendi. Dakikalar içinde herkesin kendi balonu vardı.
Konuşmacı daha sonra, “Bu hayatımızda oluyor. Herkes çılgınca her yerde mutluluğu arıyor, nerede olduğunu bilmiyor.
Bizim mutluluğumuz diğer insanların mutluluğunda yatar. Onlara mutluluklarını verin; kendi mutluluğunu alacaksın. Ve işte… Mutluluk Arayışı – bu insan yaşamının amacıdır …
“İnsanlara mutluluklarını verdiğinizde, Kendi mutluluğunu bulacaksın”
Mutluğunu arama, o senin yanı başında …

REKLAM ALANI