Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ULUSLARARASI TURİZM FİLMLERİ FESTİVALİ, MANGA KONSERİYLE TAÇLANDI

ULUSLARARASI TURİZM FİLMLERİ FESTİVALİ, MANGA KONSERİYLE TAÇLANDI

– ULUSLARARASI TURİZM FİLMLERİ FESTİVALİ, MANGA KONSERİYLE TAÇLANDI

-ÜNLÜ MÜZİK GRUBU MANGA, BİNLERCE GAZİANTEPLİYLE FESTİVAL PARKI COŞTURDU

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 7’ncisi düzenlenen Uluslararası Turizm Filmleri Festivali kapsamında sahne alan rock müziğin sevilen grubu Manga, binlerce Gazi şehirliye müzik şöleni yaşattı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla İstanbul ve Nevşehir’den sonra ilk kez Gaziantep’te gerçekleşen festivalde sahne alan ünlü müzik grubu Manga, “Dursun Zaman, Cevapsız Sorular, Bir Kadın Çizeceksin, Evdeki Ses, Beni Benimle Bırak, Dünyanın Sonuna Doğmuşum” gibi rock müziğe damga vuran şarkılarını seslendirdi. Dinleyiciler, yaklaşık 2 saat süren konserde grubun solisti Ferman Akgül’e birçok parçada eşlik etti.

Sahne performansıyla binlerce müzikseveri bir kez daha kendisine hayran bırakan Manga’ya konser sonunda çiçek takdim eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak, Manga konseriyle taçlanan bu festivalin Gaziantep’in tanıtılmasında büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Manga’nın solisti Ferman Akgül ise, Gazianteplilere çok güzel bir şehirde yaşadıklarını söyleyerek, “Bizi tekrar Gaziantep’e davet ettiğiniz için teşekkürler. Uluslararası bir organizasyon için bugün buradayız. Bu festivalde emeği geçen herkese Manga’dan bir şarkı armağan ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

NOT: (Görüntüleri; gbbhaber.gaziantep.bel.tr adresinden alabilirsiniz…)

Kullanıcı Adı: misafir Şifre: 9876543

BASIN-HABER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
Ayrıntılı bilgi için: Basın-Haber Şube Müdürlüğü
0 342 211 12 00 Dâhili 2323-2324

BASIN BÜLTENİ 16.06.2022

REKLAM ALANI