Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN BEYAZGÜL: “BERAT KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN”

BAŞKAN BEYAZGÜL: “BERAT KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN”
27.03.2021
A+
A-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Beyazgül mesajında ‘On Bir Sultanı’ Ramazan ayının gelişini müjdeleyen mübarek Berat Kandil’inin İslam aleminin ve mazlum coğrafyaların kurtuluşuna vesile olmasını diledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Berat Kandili münasebetiyle yayımladığı mesajında “Mübarek üç ayların yarısına geldiğimiz bu günlerde Ramazan ayının rahmet iklimine adım adım yaklaşmanın, Berat Kandil’ini idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Ramazan-ı Şerif’i müjdeleyen, bizi oruca hazırlıklı olmaya davet eden Berat Kandili, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin ve nefret duygularını aşma gecesidir. Yüce Yaradan’ın affına erebilmek için yaratılanı affetme günüdür. Bu geceler vesilesiyle toplumsal sorumluluğumuzun farkına vararak dayanışma ve yardımlaşma içinde birbirimizi sevelim, bütün güzellikleri paylaşalım.

Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının pekiştiği böyle önemli günlerde tüm dünyayı etkileyen ve milyonlarca insanın hayatını kaybetmesine neden olan salgının bir an önce son bulmasını diliyor, bu salgın nedeniyle hastanede yatan tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. İslam aleminin ve mazlum coğrafyaların huzuru ve barışı için hep birlikte ellerimizi semaya açarak dua edelim. Bu gece yapılan bütün duaların kabul olması temennisiyle; bütün hemşerilerimin, ülkemizin ve İslam aleminin Berat Kandil’ini tebrik ediyorum. Berat Kandil’imiz mübarek olsun.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI