Reklam Alanı

BAŞKAN ÖZYAVUZ TOKİ KONUTLARI SAKİNLERİYLE BULUŞTU

BAŞKAN ÖZYAVUZ TOKİ KONUTLARI SAKİNLERİYLE BULUŞTU
📅 Nisan 30, 2026 📂 Bugün 🔊

30 Mayıs 2026, 15.59,Harran

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, ilçede yaşamlarını sürdüren TOKİ konutları sakinleriyle bir araya gelerek onların istek, talep ve önerilerini dinledi.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, “Yeşilin ve huzurun yeni adresi” olarak nitelendirdiği TOKİ Konutlarında yaşayan vatandaşlarla önce toplantıda bir araya geldi daha sonra hanlerinde ziyaret etti.

Toplantıda vatandaşların konutlardaki yaşam kalitesi, çevre düzenlemeleri, sosyal alanlar ve diğer ihtiyaçları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, TOKİ konutlarının Harran için önemli bir değer olduğunu vurgulayarak, “Vatandaşlarımızın yeni yuvalarında daha konforlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Onların taleplerini ve önerilerini doğrudan dinlemek, bizim için çok değerli” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında sakinler de Başkan Özyavuz’a teşekkür ederek, yaşadıkları gelişmeleri paylaştı ve bazı iyileştirme taleplerini iletti.

Harran Belediyesi, TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşların memnuniyetini artırmak ve yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla çalışmalarına devam edecek.

GÖRÜNTÜ LİNKLERİ:
Televizyonlar için:

https://we.tl/t-5Kf1V997LFneBz41

İnternet siteleri için:

YouTube video

 

 

HARRAN BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
Tel:0414 441 20 75
www.harran.bel.tr

Bir yanıt yazın