Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MEHMET DANAOĞLU `NDAN RAMAZAN AYI MESAJI

MEHMET DANAOĞLU `NDAN RAMAZAN AYI MESAJI
01.04.2022
A+
A-

Danaoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Gelecek Partisi Nizip İlçe Başkanı Nizip İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Yüksek Mimar Mehmet Danaoğlu, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Danaoğlu, İslam dünyasının büyük bir özlemle beklediği rahmet, bereket ve mağfiret iklimi olan 11 ayın sultanı Ramazan’ı Şerif’e hep birlikte kavuşmanın engin huzurunu ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Bolluğun ve paylaşımın yoğun şekilde yaşandığı Ramazan, tüm İslam âleminde manevi bir coşkunun yaşandığı; ibadetlerin yanı sıra elde olanın cömertçe paylaşıldığı, birlik ve beraberlik duygusunun en derinden hissedildiği mukaddes bir aydır. Güzelliklerle dolu olan bu rahmet ve mağfiret ayında kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden huzur ve saadeti eksik etmemesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

İnsanlığı zulmetten aydınlığa kavuşturan kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’in nazil olmaya başladığı ve oruç ibadetimizi eda ettiğimiz mukaddes kutlu zaman dilimini anlam ve önemine layık olarak idrak etmenin, af kapılarını sonuna kadar açık olduğunu unutmamak gerektir. Çünkü Ramazan aynı zamanda manevi temizlik ayıdır.

Pandeminin sosyal hayatımız üzerindeki etkisinin azalmasıyla birlikte bu yıl Ramazan ayını çok daha güzel ve bereketli geçireceğimize yürekten inanıyorum. Bu mübarek ayda bizlere düşen görev yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşayıp yaşatmaktır. Elimizden geldiği kadar, çevremize karşı duyarlı olmalı, yardıma muhtaç olana yardım elini uzatmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Yüce Allah’tan bereket, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının Nizipli hemşerilerime ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI