Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ŞUSKİ’DEN ŞANLIURFA’NIN ALT YAPISINA KALICI ÇÖZÜMLER

ŞUSKİ’DEN ŞANLIURFA’NIN ALT YAPISINA KALICI ÇÖZÜMLER
10.11.2022
A+
A-

ŞUSKİ’DEN ŞANLIURFA’NIN ALT YAPISINA KALICI ÇÖZÜMLER

 

 

 

Geleceğe yönelik kalıcı hizmetler üreterek önemli çalışmalara imza atan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa’da büyük bir gelişim ve dönüşümü gerçekleştirirken, aynı hizmeti kent merkezi ve bütün ilçelere de yayıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa’nın her noktasında altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Planlı bir şekilde çalışmalarını sürdüren ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, içme suyu hattı, kanalizasyon hattı ve yağmur suyu döşeme faaliyetlerini yürüterek çalışmalarına devam ediyor.
Şanlıurfa’da revize edilen altyapı noktalarının yanı sıra yeni yerleşim alanlarının da altyapı çalışmaları hız kesmeden sürdüren ŞUSKİ Genel Müdürlüğü yağmur suyu ve kanalizasyon hattı döşemesi gerçekleştiren ekipler iş makinaları ile uzun ömürlü malzemeler kullanarak tekniğine uygun bir yöntemle titizlikle sahada planlı bir şekilde hat döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları ile ŞUSKİ Genel Müdürlüğünce yürütülen altyapı çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’nın merkez ve kırsal ilçelerinde koordineli bir hizmet yürütülüyor.

13 ilçeye adil hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren ŞUSKİ Genel Müdürlüğü Yağmur suyu ve Kanalizasyon hattı çalışmalarını sürdürürken deforme olan hatlarda ise revize çalışmaları gerçekleştiriyor.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı
Tel:0 (414) 318 51 00 Dahili (1606)-(1605)
[email protected]

REKLAM ALANI