Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SALİH EKİNCİ, CEYLANPINAR CADDESİ’NDEKİ ESNAFI ZİYARET EDEREK ESNAFI DİNLEDİ

VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SALİH EKİNCİ, CEYLANPINAR CADDESİ’NDEKİ ESNAFI ZİYARET EDEREK ESNAFI DİNLEDİ
09.11.2022
A+
A-

 

 

 

 

 

 

VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SALİH EKİNCİ, CEYLANPINAR CADDESİ’NDEKİ ESNAFI ZİYARET EDEREK ESNAFI DİNLEDİ

9.11.2022
Şanlıurfa ilinin en başarılı Belediye Başkanı Salih Ekinci hergün esnafını ziyaret ederek sahada çalışmalarını devam ediyor.
Örnek Belediye Başkanı Salih Ekinci Halkından takdir toplamaya devam ediyor .
Şanlıurfa Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Ceylanpınar Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ederek hayırlı ve bol kazançlar diledi.

Esnaf ve vatandaşlarla fırsat buldukça bir araya gelerek sohbet eden Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, bugün Ceylanpınar Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti. İşyerlerini tek tek gezerek esnafa bol kazanç ve kolaylıklar dileyen Başkan Ekinci, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılanan Başkan Ekinci, kendisine iletilen sorunların çözümü için birim müdürlerine talimat verdi.

Fırsat buldukça esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini hatırlatan Başkan Ekinci, esnafın ve vatandaşın taleplerini, önerilerini ve şikâyetlerini doğrudan ilk ağızdan dinleyerek, mevcut sorunları yerinde görüp çözümü de yerinde ürettiklerini söyledi.

Başkan Ekinci, Viranşehir’in gelişmesi ve kalkınması için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, “Tüm gücümüzle ve imkânlarımızla sahadayız. Mahalleleri gezmeye, vatandaşlarla buluşmaya ve Viranşehir’i sahadan yönetmeye devam edeceğiz” dedi.

Esnaf ve vatandaşlar ise ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti

https://www.viransehir.bel.tr/haber/35238-baskan-ekinci-esnafi-dinledi

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI