Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Derya Bedavacı’ dan Anneler Günü hediyesi

Derya Bedavacı’ dan Anneler Günü hediyesi

Derya Bedavacı, pandemi süresinde de üretmeye devam etti. Bu süreçte yaklaşan anneler gününe özel, ruhunun derinliklerinden çıkan ve ruhumuzun derinlerine de inen şarkısını, sevgili annesi ve tüm anneler için hazırladı. ‘Sevginin, merhametin ve şefkatin tükenmez kaynağı olan biricik annelerimizin, başta kendi annem olmak üzere Anneler Günü’nü sevgi, saygı ve hürmetle kutluyor, hepsini sevgiyle kucaklıyorum.

Açıklama yok.

Uzakta bile olsalar yanı başımızdaymış gibi sırtımızı dayadığımız en güçlü omuzdur annelerimiz’ diyen sanatçı ‘Kalbimi Kırıyorlar Anne’ şarkısını onlara armağan ediyor. Yorumcu kişiliğinin yanı sıra söz yazarlığı ve besteci kimliğiyle de öne çıkan Derya Bedavacı, samimi müzik dilini bu kez hepimizin başımızın tacı olan annelerimizi anarak hissettirecek.

Derya Bedavacı, şarkının prodüksiyon aşamasını eşi Murat Bedavacı ve DRYTEAM ekibiyle gerçekleştirdi. ‘Kalbimi Kırıyorlar Anne’ sözü ve bestesi Derya Bedavacı, aranjörlüğü ise Murat Bedavacı’ ya ait. Şarkısının video klibi Gökçe Gök yönetmenliğinde, Çeşme’de sanatçının kendi evinde çekildi.
Anneler Gününe damga vuracak bir şarkı olan “Kalbimi Kırıyorlar Anne” 2K Prodüksiyon etiketi ile 6 Mayıs Cuma günü tüm dijital platformlarda yayında…

MUSTAFA DENİZ -İSTANBUL

REKLAM ALANI