Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

EYYÜPOĞLU, “ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”

EYYÜPOĞLU, “ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”
23.04.2023
A+
A-

EYYÜPOĞLU, “ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. İbrahim Eyyüpoğlu, Eyyübiye kırsal mahallerindeki vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Vatandaşlardan destek sözü alan Eyyüpoğlu, “Her zaman olduğu gibi Allah’ın izniyle çalınmadık kapı bırakmayacağız” dedi.

 

 

 

 

 

Şanlıurfa’nın sevilen kanaat önderlerinden ve önceki dönemlerde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ile birlikte her gün sahada vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. İbrahim Eyyüpoğlu, gidilmemiş kırsal mahalle bırakmıyor.

Gittiği her mahallede büyük bir coşku ve yoğun bir kalabalıkla karşılanan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. İbrahim Eyyüpoğlu, “Bugün Bayramın ikinci günü AK Parti teşkilatı olarak bayramlaşmamızı yaptıktan sonra yine sahada vatandaşlarımızla bir aradayız. Eyyübiye ilçemizin kırsal mahallerindeyiz. Allah’ın izniyle çalınmadık kapı bırakmayacağız. 14 Mayıs’ta sandıkları gümbür gümbür patlatarak AK Parti diye geleceğiz” dedi.

Her akşam seçim bürosunu ziyarete gelen vatandaşlarla da hasbihal eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. İbrahim Eyyüpoğlu desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI

HABER MERKEZİ

[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :

https://www.youtube.com/@akpartisecim2023

BÜLTEN NO :48
TARİH : 23.04.2023
HABER BAŞLIĞI :EYYÜPOĞLU, “ÇALINMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”

REKLAM ALANI