Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

VİRANŞEHİR İLÇE KAYMAKAMI ÖNDER ÇENGEL VE VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SALİH EKİNCİ GÖREVİ BAŞINDAKİ PERSONELİN YENİ YILINI KUTLADI

VİRANŞEHİR İLÇE KAYMAKAMI ÖNDER ÇENGEL VE VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SALİH EKİNCİ GÖREVİ BAŞINDAKİ PERSONELİN YENİ YILINI KUTLADI
01.01.2023
A+
A-

 

 

 

 

 

VİRANŞEHİR İLÇE KAYMAKAMI ÖNDER ÇENGEL VE VİRANŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SALİH EKİNCİ GÖREVİ BAŞINDAKİ PERSONELİN YENİ YILINI KUTLADI

Viranşehir İlçe Kaymakamı Önder Çengel ve Viranşehir ilçemizin Başarılı Belediye Başkanı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci yeni yıl gecesinde sağlık, jandarma, itfaiye ve emniyet personelini görevi başında ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içinde girmeleri için görev başındaki sağlık, jandarma, emniyet ve itfaiye ekiplerini görev alanlarında ziyaret eden Viranşehir İlçe Kaymakamı Önder Çengel ve Başkan Salih Ekinci’ye Viranşehir İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran ve Viranşehir İlçe Jandarma Komutanı Uğur Güleç eşlik etti.

İlk ziyaretlerini Viranşehir Devlet Hastanesine yapan protokol heyeti, görevi başındaki sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Görevlerinde kolaylıklar diledi.

Protokol üyeleri, daha sonra polikliniklerde yatan hasta ve hasta yakınlarını ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletip, yeni yıllarını kutladı.

Hasta ve hasta yakınlarıyla bir süre sohbet eden Kaymakam Çengel ve Başkan Ekinci, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Viranşehir İtfaiye müdürlüğüne geçti.

Protokol üyeleri, burada görevi başındaki itfaiye personellerinin yeni yılını kutladıktan sonra, Polis ve jandarma uygulama noktalarını ziyaret ederek, görevi başındaki emniyet ve jandarma personelleri ile bir araya geldi.

Kaymakam Çengel ve Başkan Ekinci, emniyet ve jandarma personellerinin yeni yılını tebrik edip, tatlı ikramında bulundu.

Personellerle bir süre sohbet eden Kaymakam Çengel ve Başkan Ekinci, güvenlik güçlerine kazasız ve belasız hayırlı bir yıl geçirmelerini diledi.

Ekiplerle birlikte uygulama noktasında incelemelerde bulunan Başkan Ekinci ve Kaymakam Çengel, denetimlerde durdurulan araçlardaki vatandaşların yeni yılını kutladı, sürücülere tatlı ikram edip, trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Başkan Ekinci ve Kaymakam Çengel daha sonra beraberindeki heyetle birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca görev yapan 112 Acil Sağlık Hizmetleri çalışanlarını ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı, görevlerinde kolaylıklar diledi.

Gece boyu ziyaretlerini sürdüren ilçe protokolü, son olarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçti.
Kaymakam Çengel ve Başkan Ekinci, burada yürütülen asayiş uygulamaları ile ilgili İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran ve İlçe Jandarma Komutanı Uğur Güleç’ten bilgi aldı.

Kaymakam Çengel, burada İlçe Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezinde telsiz anonsu ile ailelerinden uzak görevi başındaki personelin yeni yılını kutladı.

Yapılan ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Kaymakam Çengel ve Başkan Ekinci, yeni yılın sağlık, huzur ve esenlikler getirmesini temenni etti.

 

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI